Ještě teda, než sem dám další fotky, přejdu lehce do vztahů a drbů, když už jsme to tady probíraly. Seznámila jsem se s mužem od naší Japonky a moc se mi líbí. Je fakt sympaťák a navíc hezkej! Byli jsme spolu v pátek v zábavním centru pro děti, dělal nám pořád nějaký servis, nosil obědy, kávičky...bohužel teda nemáme žádný společný jazyk, takže to bylo dost formální, ale myslím, že byl dojatý, když viděl, jak na sobě visí naše děti. A na konci jsme se bavili, že jdou v pondělí (včera) do muzea, do kterého chci už dlouho jít, takže jsme se vnutili, že půjdeme společně, já tak opatrně, že jestli chtějí jít sami....ale on hrozně ochotně, že máme jít s nimi a že se musí koupit lístky předem kvůli covidu a že to zařídí...no milej byl. A včera jsme spolu byli i na obědě a říkal, že jsem strašně vtipná a Japonka byla naštvaná, prý jí nikdy nic takového neřekl
, takže u mě to má dobrý. Jak dopadl jejich "velký rozhovor" netuším, ještě jsem neměla šanci být s ní osamotě a ideálně s trochou alkoholu. Bohužel už v sobotu odlétají a mají dost nabitý program, tak uvidíme.