Garfie uz rok ?! To neni mozny. Tak tedy dik za rok zajimavych zprav a poznatku a at jsou ty dalsi stastne!
Budete mit na dome taky rybu? Garfik by si ji zaslouzil!
Garfie uz rok ?! To neni mozny. Tak tedy dik za rok zajimavych zprav a poznatku a at jsou ty dalsi stastne!
Budete mit na dome taky rybu? Garfik by si ji zaslouzil!
Garfie takže gratuluju k prvnímu výročí
Děkuji všem! Rybu máme, musím ji vyvěsit, ale jen takovou levnou verzi ze stojenáče. Stejně vypadá super, na to, že stála dvacku! ![]()
Probírám se tady ještě zbylými fotkami z prázdnin, ale na oslavu ročního výročí dostanete pandu!
Neteř ji hrozně chtěla vidět, tak jsme se vydali do Zoo, i když bylo mizerné počasí, vystáli si asi půlhodinovou frontu na pandu, měli na ni tři minuty...abychom o půl hodiny později přišli k pavilonu z druhé strany, přímo k výběhu, kde nebyla ani noha a panda nám předvela super divadlo! Sedla si na zem, okusovala bambus, vykoupala se v jezírku...no strávili jsme tam asi půl hodiny, radovali se jako malí a skoro plakali dojetím a nadšením, super to bylo!

Garfie to je ale kus medvěda! hezkej ten výběh má
Plyšák jako dárek
....je krásná, jen si ji pomuchlat.
Garfie to je hezký jak čučí z toho jezírka
A má tam krásnou skalku!
Kovy o Japonsku:
https://www.instagram.com/p/CrdpxM5SqfU/?igshid=YjNmNGQ3MDY=
Sweet Potato Zrovna mu dneska leje :-( A to jsem měla v plánu vyrazit do Tokya, mohli jsme se potkat! ;-)
A já tedy rychle při zpětném pohledu na prázdniny jídelní kategorii. :-)
Vítáme návštěvu :-)

Rámen na všechny způsoby:

U nudlí ještě chvilku zůstanu, tohle je maze, původně tchajwanské jídlo, jsou to jen nudle bez polívky, rozmíchají se všechny ingredience a vznikne z toho taková mazlavá hmota, moc dobré. K tomu dostanete do hrnku vývar a můžete si případně trochu nalít. Jsou dost ostré, proto, když dojíte, můžete si poručit v ceně ještě porci rýže, kterou vám dají do talíře a sníte ji se zbytky.

Další nějaké střípky z moderní izakaye. Ze zajímavých věcí jsme tam měli syrová játra a syrové kuřecí maso...bylo tam víc zajímavých věcí, ale celkově jsem nějak zapomínala fotit. :-)

Tady je typický obědový set

A tady fast food po japonsku. :-)

A nakonec dvě speciality. Yakiniku, takové to korejské barbecue, kdy si grilujete přímo u stolu. Přistál nám krásný výběr masa s popisky na dřevěných cedulkách.

A na závěr se sluší a patří moučník! :-) Ze zeleného čaje....

A ještě mám takovou vtipnou historku....mysela jsem, že si tu žijeme tak nenápadně, nikdo o nás neví, sousedy ani neznáme...a pak tu včera večer zazvonil pošťák a pokusil se mi vnutit dopis pro Pedra Lopeze! ![]()
Garfie ještě, že tady je ráno. To totiž nemám hlad, kolem oběda by mě ty tvoje jídelní fotky pěkně štvaly ![]()
kdybych viděla pandu, tak bych si tam k ní sedla a plakala bych. dlouho.... moc děkuju za fotky
já málokomu něco závidím, ale tobě a celé rodině japonsko ano. vím, že to bylo těžký se tam dostat, zvykat si, ale ty zážitky máte na deset životů dopředu a hlavně i pro nás! upřímně ti děkuji ![]()
ale syrové kuřecí maso ti nezávidím... ![]()
martek01 Garfie Přesně, u toho syrového kuřecího mě poprvé napadlo, že to bych asi vynechala, jinak bych ochutnala všechno ![]()
A fotky pand jsou parádní, na té prostřední je vidět, že je to fakt medvěd, člověk všude vidí akorát fotky sedící roztomilé chlupaté kuličky, co se cpou listím, tohle je úplně jiný pohled.
Já tě obdivuju, že si vzpomeneš jídlo nafotit ještě před konzumací - my si většinou na fotku vzpomeneme, až když jsou na talířích zbytky.![]()
A jinak jsem si zvykla nelézt ráno do tohoto vlákna před snídaní - to je v případě takových gourmetských orgií čirý masochismus.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.