viktorka_od splavu ahoj, ráda tě tady vidím.
Postřehy z Japonska
viktorka_od splavu Torrah Děkuju moc, už to začíná být Nekonečný příběh, co? ![]()
Garfie pevně věřím v dobrý konec!![]()
continuity Já jsem tu taky ráda tak s tím jdu do radostného vlákna![]()
Garfie prosimte, existuje nejaka appka nebo neco, kde bych zjistila foneticky prepis latinkou z japonstiny? Nebo je jedina varianta google translate a poslechnout si to? Jak to vlastne clovek dela, kdyz tam je?:)
711990 Určitě existuje, ale my používáme google translate. V PC je to lepší, tam ti právě napíše i tu výslovnost. Když tam jsi, ukážeš text, nebo pustíš překladač nahlas. Nebo si poradíš, jezdila jsem do Japonska ještě před smartphonama, cestovala úplně sama do zapadlejch částí a vždycky jsem to zvládla. :-)
Mám se ti na tu appku poptat?
711990 Určitě existuje, ale my používáme google translate. V PC je to lepší, tam ti právě napíše i tu výslovnost. Když tam jsi, ukážeš text, nebo pustíš překladač nahlas. Nebo si poradíš, jezdila jsem do Japonska ještě před smartphonama, cestovala úplně sama do zapadlejch částí a vždycky jsem to zvládla. :-)
Mám se ti na tu appku poptat?
tiež sa pripájam, ak by si vedela o nejakej appke, bolo by super
Garfie Dekuju moc, uz jsem si poradne prohlidla ten translate a tam je ta latinka taky!!:) dekuju. My ted mame doma obdobi Muj soused Totoro a me hrozne zajima, jak se vyslovujou ty slova k pisnicce![]()
Garfie jj i v mobilu se to ukaze!:)
711990 Tak super! ![]()
Garfie uz si tu delame karaoke![]()
711990 nene ![]()
Garfie no visco, u nas hraje Tonari no Totoro denne tisickrat a za tu dobu sem byla presvedcena, ze tam neco slysim a ono je to jinak!:) a v sobotu jdem na nej zas do kina, uz po sesty![]()
Garfie ďakujem, vyskúšam
Trochu si tu postěžuju na bydlení. Kromě toho, že už bych z fleku mohla dělat realitní makléřu v Jokohamě (všehny nemovitosti znám už zpaměti), tak ten trh nějak stagnuje. Teď by se měl přitom nejvíc hýbat, v Japonsku v dubnu začíná nový fiskální a školní rok, lidi se stěhujou....ale vyskočí maximálně jedna nová věc za dva týdny a spíš nemovitosti mizí. A nějak narostly ceny, v naší původně zamýšlené cenové relaci je toho k mání zoufale málo! :-(
Garfie To je blbé. Už vás tlačí čas, že? :-(
Garfie uff, to je blbé. Asi vám nenavysi ten limit?
Garfie zrovna jsem na tebe myslela, jak to máte s bytem, když tu šla řeč o kontejneru. A zapomněla jsem se zeptat. Snad něco šikovného objevíš!
continuity My si to platíme sami, firma nám dá příspěvek 8 tisíc Y, to je fakt nic (na koruny to nejsou ani dva tisíce). Ale o to je to horší, protože tím pádem fakt zvažujeme-o trochu dražší, o dost hezčí....ale zase pak počítáš, kolik ti úspora udělá za ty dva roky a mít třeba půl mega doma nebo ne je rozdíl, že jo! :-)
notna Kokoska No teď právě v nabídce není nic, co by mě úplně uchvátilo, mám tam zhruba 5 favoritů, ale každý má nějakou nevýhodu a nějak nejsem schopná to odtud rozhodnout, tak jsme se domluvili, že si je prohlédneme až osobně (a teď trnu, že zmizí i to málo, co připadá v úvahu). První měsíc budeme ve firemním "hotelu", je to taková ubytovna pro návštěvy, celkem 6 hotelových pokojíků s koupelnou, my budeme mít čtyři (každý svůj, ty jo, to budou prázdniny!
)+společenská místnost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje