Solathis na FB jsem tě dala do odkazů, maminky tam nabízejí oblečení pro miminka. Koukni ta to ![]()
Pomoc Ukrajině
Šatník prý bere i hračky. Děti dostaly za ukol z toho vyrobit smysluplne hromádky ![]()

Tak hotovo, to jsem si dala. Teď jsem skončila. Záda mě bolí, mám žízeň jak blazen. Ale téměř 30 balíčku. ![]()

A toto si prý necháme. Jako dobrá, ale proč je to Puovo zátiší na mém pracovním stole?

continuity je tam na něj místo...? ![]()
Solathis Zkusím SZ, jestli to umím.
Luna taky se hlasim o obrazek ![]()
Luna taky se hlásím![]()
Solathis Mám tu novou neotevřenou velkou plechovku UM Kendamil 1 a plechovku UM Nutrilon Allergy Digestive Care; užilo by se to?
Luna Rovněž se hlásím o obrázek.
Luna I já bych prosila obrázek.
Luna také se hlásím o obrázek, děkuji
Luna mohla bych taky prosit o obrázek?
Moc vsem dekuju, uz je vas vic jak 30, to jsem necekala.![]()
Je to trosku vetsi format, nez byly ty puvodni karticky.
A jinak teda dnes mi Ukrajinec dal zabrat, na rustinu fakt uplne muzu zapomenout, ta mi k nicemu neni. On mluvi strasne potichu, je furt hrozne vyplasenej a starsi kolegyne uz nadavaji, ze je ty decka zdrzujou
Nj, tak ja si jdu stahnout nejakej prekladac do mobilu, at si kluk nepripada jak obtiznej hmyz...
Rhaenys Urcite ano, i pokud by to nevyslo u nas tak mame kontakt na to velke ubytovaci zarizeni v Letnanech, kde je 100 maminek...
Dobrý deň, tiež by som mala záujem o obrázok. Aký bude rozmer?
Včera jsem znovu probrala svůj šatník a doufám, že ne všechny ukrajinky jsou štíhlounký a něco z toho nekteré bude. Tričkem s Jen počkej zajíci! jsem včera umyla haj.l.
A mám prosbu - kolegyně podporuje komunitu ubytovanou blízko Týnce nad Sázavou, na Mlýně Brejlov. Vzhledem k tomu, že to místo má blbou dopravní dostupnost, rádi bychom sehnali dvě dámská kola, aby paní mohly do Týnce na nákup a úřady (a nebyly závislé na jednom autu). A pak také menší kola nebo koloběžky pro děti, některé se podařilo umístit do školy v Lešanech (cca 3 km). A dětské cyklohelmy. Dětí je tam asi dvacet, všech věkových kategorií.
andulka01 "Tričkem s Jen počkej zajíci! jsem včera umyla haj.l." ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“