Lamicka Jj přijed jakože na tajno, obhlídneš si to zpovzdálí jako cizí člověk, co jde náááhodou kolem a uvidíš no:-D
ty se směješ, ale já jsem takhle šla na Náplavku na Luna vernisáž panelů s komiksem :)))
Lamicka Jj přijed jakože na tajno, obhlídneš si to zpovzdálí jako cizí člověk, co jde náááhodou kolem a uvidíš no:-D
ty se směješ, ale já jsem takhle šla na Náplavku na Luna vernisáž panelů s komiksem :)))
Mini No já tam nějakou paní v cosackejch hadrech tenkrát oslovila, ale zapřela se! Nebyla jsi to ty?
PPřed dvěma týdny jsem byla v Číhošti a vůbec jsem nevěděla, že se mám rozhlížet a držet nějaký Parfu transparent. Tomu se říká promarněná šance...
Pojedu ještě jednou se skupinou na podzim. Mám si vzít karafiát do klopy nebo žlutý deštník nebo tak něco? ![]()
tabulku vidím, ale zapsat se mi nejde. Google říká, že některé nástroje mohou být nedostupné kvůli vysokému provozu u tohoto souboru ![]()
Já bych s vámi hrozně ráda někdy vyrazila, pokud mi to dovolí moje sociální fóbie.
určitě dovolí, já sem si taky úplně nefandila a pak sem se jednou osmělila a přifařila se na minisraz a bylo to moc fajn! Na velkým sem ještě nebyla, ale tak krůček pro člověka..skok pro mě ![]()
Mha CO tam jedeš dělat? Že bych jela taky!?:-D
Nedopadla, protože patříš přece k nám! ![]()
Ounz Ono na "velkém" srazu se nakonec spíš ztratíš v množství.
Sweet Potato no na velkém, včera nás bylo devět?
Na výjezdních nás bylo víc.
V těch devíti už jsme taky nemluvily všechny se všema, ale spíš po částech.
razorblade ehmm, jsem na tabulky a aplikace celkem negramotná, nevím, zda se mi to podařilo vyplnit
, ale mám vážný zájem ![]()
Sweet Potato jasně
tak já už jsem to asi říkala, ale když jsem tu zjistila, že tu mají parfu srazy, představovala jsem si to jako obrovskej sněm desítek a desítek žen a mužů, zamyšleně očuchávajících svoje zápěstí
- už vím, že jsem byla trochu mimo..
Mám tušení, že jsou i takové srazy! O těch desítkách teda pochybuju.
@
Karja nebyla ! Prchla jsem driv nez se vsichni sesli Omrkla jsem jen 999 a Lunu a sla :)
Podařilo se ti to napsat do poznámky, tak jsem si ten text dovolila vložit přímo do tabulky, abych se mohla vyplnit do řádku pod tebe.
Zkontroluj jen, jestli jsem to přepsala dobře.
Krásný nápad! Taky jsem se připsala.
Ruzenu bych s sebou vzít asi nemohla, že? I když má vesticku asistenčních psa..?
taky se ráda někdy příště přidám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.