999 Já prosím nejistě, ale budu se snažit! :-)
CK Parfumanie
Ja taky porad nevim. ![]()
Mam to tak na 80%, sufam ze mi do toho nic nevlezie
Na večeři určitě, přece nezdechnu hlady
Ale kde chceš dělat tu rezervaci?!
999 potvrzuju
Asi u toho Orla.
Já bych si s dovolením sushi v tomto počasí i odpustila.
barbucha Třeba ještě něco vymyslíme :-). continuity Ten Orel je první v záloze, jen mi tam vadí, že jsem narazila na upozornění, že kuchyně zavírá v osm.
Ja jsem původem z maloměsta a trochu si myslím, že v Kroměříži do deseti vařit nikde nebudou. Včera večer v devět jsem procházela recenze na googlu a většinou už měli zavřeno. Otevřené byly akorát všelijaké hospody, kde "vařili" tak klobásu a nakládaný hermelín.
continuity Aspoň do devíti by mohli :-).
999 když to sníte dřív, bude to zdravější ![]()
My jsme z tý Prahy děsně rozmazlení ![]()
Catherinne Když mi máme před tím časově náročný program :-).
Ano
Budeme po programu vyhladovělí, vlítneme do pivovaru, objednáme, co na jídelním lístku uvidíme a bleskově sníme. A kdeže teprve bude osmá hodina![]()
jerry Ty ještě nevíš, co všechno tě čeká :-).
Já bych se té kuchyňské policejní hodiny nebála; rozhodně mi to připadá jako nejlepší varianta, pokud ještě někdo neobjeví něco lepšího.
Kdybyste zvolily nějaký podnik se sushi a asijskou kuchyní, dejte mi avizo, zabalím si z domu řízky
.
999 ano prosim. Jen doufam, ze se mi to na posledni chvili nezkomplikuje (ta mamka).
SunEclipse aaa, omlouvam se, jsem na dovolene a nejak mi to vypadlo. Pojedu z Kralup, prijedu na Hlavak nebo Masarycku, pak muzu popojet nekam metrem. O vikendu se vracime, tak si pak napiseme a doladime presneji cas a misto?
bram ok ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY