Sweet Potato Vlastně asi jo, možná bych to mohla brát jako další krok, takovou terapii.
Karja abych tam pak neokukovala s davem nesmělých ![]()
Sweet Potato Vlastně asi jo, možná bych to mohla brát jako další krok, takovou terapii.
Karja abych tam pak neokukovala s davem nesmělých ![]()
zavítejte někdy i na jih, ráda se přidám :-)
Já pojedu kamkoliv! Mám to trochu komplikovanější s časem, ale když budu mít zrovna volno, moc ráda se přidám
continuity to je vtipný ![]()
Já bych měla mít přes léto celkem volno, tak se taky ráda přidám
Tak, tabulka pro předběžné přihlašování je zde. Na žádost zatím nechávám veřejnou, až budete chtít, vše jde změnit. Dejte vědět, jestli funguje, já občas nebývám úplně důsledná.
razorblade Žádnou nevidím![]()
Sweet Potato Já už mám svůj řádek![]()
razorblade Díky!
razorblade vidím a funguje ![]()
Sweet Potato to je divny... je to otevreny pro vsechny s odkazem. Vcetne editovani
razorblade Do budoucna určitě ráda nějaký společný výlet podniknu, ten první bohužel časově nestihnu.
A díky za skvělý nápad i jeho realizaci!
Já bych se tak ráda s vámi seznámila a někam zašla/zajela ... až se přesune výlet někam blíž na Moravu, tak se snad osmělím.
Ja sa hlásim, že keď niečo bude v dosahu kam si trúfnem autom, tak rada prídem, s tou podmienkou, že keďže som starý blúdil, tak ma nebudete zbytočne čakať, ak dorazím niekam neskoro.
continuity barbucha Přežila jsem, ale samozřejmě nevím, jestli jsem dodatečně nedopadla jako Markéta Řeháková
s continuity jsem měla zajímavý myšlenkový pochod, uvažovala jsem, kdo z Parfu může mít takovýhle skoro neznatelný slovenský přízvuk... vymyslela jsem to nakonec ![]()
Jinak samozřejmě výlet na sever se taky nabízí, lanovka na Ještěd teda dvakrát hned nepojede, ale můžem se na něj taky jen koukat odněkud z terasy.
razorblade děkuji, vyplněno
Bezva nápad, už jsem se upsala, třeba to vyjde!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.