MP Meri Ty jo, vůbec netuším, že v Krnově něco takového je.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ctu na seznamu o nějaké herecce a zaujalo mě
.. Viz níže. Je normalni, poslat dite z prvni třídy po par dnech na dva tydny k mori nebo teda kamkoliv??? Kromě práce jakožto maminka dvou školou povinných dcer Žofie (9) a Vojtěšky (6) řeší navíc nový školní rok. „Zvládáme to těžce. Jsme trochu v nervech. Vojtěška šla teď do první třídy. Teď ale pojedou ještě na čtrnáct dní s babičkou a dědou k moři, tak si to snad brzy sedne,“ dodala Anna.
Mne to normalni prijde, jmeno Vojteska uz min.
Mutziputzi Ze ty mas vystudovanou hnojarnu? ![]()
Garfie to vis![]()
brrr Ja tam byla poprvy, to polsky pohranici je pro me uplnej konec sveta. Ale prijmene me to tam prekvapilo.
Mne to normalni prijde, jmeno Vojteska uz min.
A doma jí stejně říkaj Vojto, se vsadim ![]()
barbucha no a?
Vojta je kluk, ne? ![]()
A Kája nebo Míla je kdo?
barbucha ne, když je to zdrobnělina od vojtěšky...ledaže by se tak vojtěška sama cítila, pak má fajn neutrální jméno...
Zu Díky, ten vypadá výborně. A díky i ostatním.
dzizisketa A co teprve Nikola?:-D
Ty nejsi Vlasta? Ty ses Vlasta?
Karja Mne by se pro kluka libilo Dagmar
Mutziputzi :-D Vidis, to jsem ted rekla tatovi, ze mam pro holku, mela jsem rict, ze to bude pro kluka;-)
MP Meri My to tu máme k polské hranici jen pár kiláků, ale tu část kolem Javorníku a Rychlebky taky vůbec neznám a už dlouho se tam chystám.
Prosim vas, kde stavel Noe archu? Nejde mi tu wikipedie (Turci ji maj zakazanou), vim jen, ze nekde mezi Eufratem a Tigridem. Nic moc k tomu dohledat nedokazu, vi se to vubec nejak presneji? Kde ji udajne odlozil, to jsem dneska videla :)
Kokoska vypadá to, že se moc neví, kde ji stavěl...
Kokoska já vždy měla za to, že hrdinové starozákonních příběhů jsou židé, tzn žili na území dnešního izraele (není-li výslovně uvedeno jinak). ale třeba se ozve nějaký odborník:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje