dzizisketa Potřebuju dovolenou
, četla jsem tvé doporučení na knihu takto: "Od přírody pořádné" a když jsem rozklikla odkaz, tak mě správný název zaskočil
.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
0zero7 Keď ťa tu vidím. Je blbosť dávať kofeinove sérum pod oči od Ordinary na celú tvár? Aplikovaním pod oči ho niesom schopná vypotrebovať a skúšala som ho na tvár a zdala sa mi celkom svieža...
paktofonika nooooo, blbost to uplne neni, kdyz vidis efekt, tak proc ne. Ja to na ocich poznam, akorat ho rano zapominam davat ehm. Neni v nem nic co by skodilo obliceji, ocni okoli je nejcitlivejsi, takze si na to davaj bacha.
Nezkouselas ten Alpha Lipoic Acid?
Dadoo jako nabízí se to, nicméně to potřebuju vědět fakt přesně a nabeton
dzizisketa brrr dík, je to do odbornýho článku a autorce se to zatím nedaří dohledat, tak jsem to zkusila tady :-)
moora hele já sem při googlení našla tohle, tak se jich zkusit zeptat?
https://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/historie-pohrebnictvi
určitě to bude vyplývat z tzv tlecí doby, ale třeba to oni najdou někde přesně psaný?
Ounz díky, předám
0zero7 Nie neskúšala, pomaly mi niektoré veci dochádzajú tak objednám naraz. Samozrejme, že som musela niečo zo zaujímavosti objednať od The Inkey list.
mam svaru, co ma vsechno a co nema si koupi. napadlo me, ze mu koupim k vanocum nejake degustacni baleni kavy, ale jsem dost bezradna, mne v tom naslehanem mlece, co piju, chutna temer vse. nemate nejaku radu pro fajsmekra do moka konvicky?
continuity existuje to predplatne degustacni, kazdy mesic zaslou myslim 3 vzorky, to mi prijde pro ty, co maji vse, dobre. Odkaz ted v mobilu nedohledam, ale to vygooglite
baltik ja to nasla, ale oni neziji v CR a na Slovensku je ten vyber dost bidny. Navic jsem nasla takove, ze posilaji treba 500g kafe mesicne. To opravdu nekdo vypije?
continuity jestli pijou kavu pravidelne tak jo, s moka konvickou i ted presso automatem mam rozhodne vetsi spotrebu. Kavu piju kazdej den.
Lilly_Ku asi pravidelne, ale taky chodi do prace, kde to resi jinak. Navic je odpurce hromadeni. Predstavovala jsem si treba 5x100g fakt dobreho zrnkoveho kafe v jednom balicku.
continuity Co dvě degustační balení odtud?
continuity předplatné nevím, ale thle pražírna mi byla doporučena milovníkem kafe (poslal si mě tam pro kávu) a já si dala šálek a dobrý. Nabízejí filter roast a espresso. Maj i balíček malejch pytlíků na degustci. Podle jejich info posílají wordwide. A maj i výbavu na výrovu, kdyby mu něco chybělo? Jen tip..
edit
Navic jsem nasla takove, ze posilaji treba 500g kafe mesicne. To opravdu nekdo vypije?
![]()
continuity nejsem si teda úplně jistá, kolik je gramů v jedné kávě, mám pocit, že tak 8. když člověk vypije dvě kafe denně, tak celkem v pohodě. i kdyby to bylo 7 gramů.
občas něco uvaříš návštěvě a ještě ti pochybí.
Designblok - stojí to letos za to?
Chystáme se zítra určitě do Bruselského pavilonu.
Isca parada diky, neco takoveho jsem si presne predstavovala.
Jak se jmenuje ta youtuberka, která točí vtipné parodie, třeba co nosi v kabelce atd. Někdo ji tu nedávno zmiňoval. Říkala jsem si, že tu si někdy musím pustit, ale mezitím jsem jeji jméno zapomněla
. Tuším, že iniciály byly S.B.? ![]()
vanilka sejroska?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje