Sweet Potato aha, kolem obi pijedu, muzu zkusit, diky
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna Tak to byl priklad, proste aby ji tam neco, co se leci treba atb nerozhaneli vodni dymkou nebo tak neco;-)))
baltik Hele třeba to Auto Kelly je na překvapivě hodně místech, sem zjistila, jen já jsem si jich třeba nikdy nevšimla, prptože to je takovej typ prodejny, kterou mám v nějaké "slepé skvrně"
Jinak velký Tesco by měla bejt jistota.
baltik I dost hračkáren,Pompo,Bambule apod.
MP Meri diky za tip, auto kelly by me nenapadlo a taky je to prodejna, kterou prehlizim, ale jela jsem ze sluzebky a premyslela, jak to vezmu do toho obi, kdyz jsem zahledla auto kelly, sjela tam a rychle jsem poridila, takze zitra muzu vyzvedavat ze skoly :)
baltik četla jsem "a rychle jsem porodila" ![]()
baltik Super, to jsem rada. Rikam furt, ze se to sice nezda, ale je to tu celkem uzitecny ![]()
MP Meri presne! Vcera jsem manzelovi ukazovala fintu na nejdriv zachlupateni na obleceni a az potom nalepeni dalnicni znamky, byl nadseny a ptal se, kde jsem to cetla. No tady...
Uměl by mi někdo poradit dobrou žehličku na vlasy na občasné dělání vln?
Edit - překlep.
baltik Já vždycky odpovídám neurčité "noo, na internetu sem to někde zahlídla ... " ![]()
Jak prosím odpovídá velikost bot v H/M? Klasika, nebo vzít větší? Díky :-).
MP Meri Haha, tak ted mi uplne doslo, ze auto kelly je I u nas, fakt nekecas:-D
whiskas Mne klasika.
whiskas Jaky vybiras? Ja tam mam rozdelanou objednavku a furt nevim jestli mam brat nemam brat, tak treba mi to vyprodaj a budu mit klid. Celkem jsem projizdela docela dost kategorii a nic me neupoutalo.
whiskas Hmm, jako mam troje boty a nemela jsem nikdy problem, ze by to neodpovidalo, ale jeste si pockej na dalsi postrehy;-). Jo tyhle botky jdou mimo me....
whiskas dobrý! a jsou docela podobný těm mejm od COSu

Karja
a jaký boty jsou pro tebe o.k.? Ještě jsem koukala na variantu zavazovacích Vagabondů - ty se mi nevyzouvaly ![]()
https://answear.cz/1404993-vagabond-polobotky-kenova.html
A někdo tady chválil jakési super džíny z H/M, vhodné i na "stehniska"
- rozuměj na nohy, která nejsou zrovna tyčkoidní ...
RoSa Tyto jsou COS? A tam by opět nastal problém s velikostí :-/. Sandály mi jsou jejich 38, jedny nazouváky hadráky mi sedly 37 a lodičky mi 38 byly úzké, tak si vyber. :-(
Trochu se obávám HM kvality, byť tedy premium :-D.
Ty Vagabondy Alex mě mrzí. Moc se mi líbí, ale fakt to nešlo, vyzouvaly se fest.
whiskas Tak nejaky tenisky asi:-D. Ale ja jsem takovyhle nikdy nenosila a celkove fakt nevim, k cemu nastajlovat, takze fakt neporadim, ale ty od RoSa se mi libi mnohem vic, ty ,,tve,, jsou oboje takove panske, humpolacke, ale jak pisu, vim o tom prd.
No prave mam tam jedny boyfriendy v kosiku, tehotenske teda, ale nevim no, nejhorsi je, ze jsou asi nutne, do soucasnych skinny se mi uz nejak pohodlne nohy nevlezou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje