VeronikK děkuju, už jsem dohledala, byl to Wings klub, už je taky nejspíš zavřený.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
VeronikK no prit se urcite nebudu, akorat tem ctyricitkam nejspis predchazel nejaky vyvoj, kdyz se zanet nepodchyti vcas jinak to dopadnout asi nemuze. pokud to mel tak nahly z niceho nic, tak proste smula:-(
Máte zkušenosti s Bachovými kapkami a spol?
Kdysi jsem v problémovém období pořídila synovi. Paní je vnutila i mně. Dost dlouho jsme spolu osobně řešili složení. Na syna to tenkrát žádný vliv nemělo, ale já jsem výsledek viděla...bylo mi všechno jedno. Přestala jsem je celkem brzy brát, protože syn by asi zboural barák a já bych mu tleskala.
Renusatko díky...to chápu, ikdyž zrovna ty bych asi potřebovala![]()
Renusatko Hoď sem, které přesně to byly, budou obratem vyprodány.
Potrefenáhusa MS zní dobře, já jsem zvyklá pít kafe celej den a to je moc, díky
Potvrzuju, taky kupuju bezkofeinový v MS, a je dobrý.
Mívali i v Ikea, ale přestali ho prodávat. Teď už jen kofeinový fair trade z Ugandy ![]()
Tady se ví všechno, tak to jdu zkusit. Nemáte prosím někdo kontakt na odborníka na britské daně a právo (nemovitosti), nejlíp sídlícího v Praze. Jde o prodej nemovitosti v Anglii, máme strašně protichůdné informace a nechcem udělat nějakou botu. Moc děkuji předem.
Sweet Potato To se právě nějak skládá podle tvých potíží a požadavků. To už si dávno nepamatuju, co jsem všechno chtěla. Určitě jsem v té době měla pocit, že pořád po děcku řvu a že sem strašně nervní. Pak jsem teda nebyla, ale až mě to děsilo.
stes Myslím, že to bude podobné jako třeba s homeopatií. Myslím, že ty Bachovky jsou v některých státech uznané léčivo. Já jsem to vyzkoušela jako poslední možnost, ale stejně to nešlo.
Renusatko to zni jako dobry matros..! To asi chci taky ![]()
![]()
Renusatko nutne je potrebuju
andulka01 Kdybys nenašla, tak zkus https://www.domus-global.cz, paní majitelku Čmákalovou, je tam na ni odkaz v kontaktech. Kdysi mi velmi přehledně poradila, co se týká koupě nemovitosti v Itálii a má v portfoliu i UK.
Garfie Moc děkuji ![]()
Renusatko dneska bych po nich chnapla vsema deseti...
Renusatko Tak to vypada, ze ti namichali takovou homeo verzi Diazepamu ![]()
stes Moje ségra je musela přestat brát, začala jezdit rychle v autě, smát se na celý kolo a chovat se nezodpovědně :-). Potřebovala se jen trochu uvolnit...
Nejvíc funguji na našeho koně.
999 Kůň pak taky řídí rychle a chová se nezodpovědně? ![]()
Hned zítra si jdu Bachovky koupit. To musím zkusit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.