OliveOyl Díky :-),
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity Ja mam letne merino s 5percent elastanu a sambo zimne na lyzovanie odtialto.
Dizajn sice obcas pokulhava ale vacsina je ok a pri zimnych je gramaz okolo 230-250 a bonus, ze je to site na Slovensku ![]()
Maju tam aj detske body ale ta cena, no..
Mrakoplas tak mne ta cena tolik nevadi, oni ty trika vydrzi nejdele z tech, co jsme zkouseli ( tyto konkretni teda ne, ale Devold a Moiru ano a kvalita je nezrovnatelna.)
Vadi mi, ze nejdou sehnat tady. vlivem teto diskuze jsem koukla na jejich ofiko stranky a zjistila, ze kosilka, ktera je tady nesehnatelna, je normalne v nabidce.
999 och, závidím únikovky! já bych tak šla, a nemám s kým :/ žiju se samýma buchtama a kamarádi, kteří by bývali šli, mají malé děti a fakt jiné starosti.
999 The Chamber je nejlepsi a obsluha mluvi i anglicky. Pribeh uz je pak univerzalni.
Sairon Já od mala kupuju děckám oblečení v Devoldu, Duo Activ. Průhledné není, ale úplně tenké. Přitom jsem nikdy neslyšela, že by jim byla zima. I v 17 to syn nosí jak na lyže, tak třeba když jdou fotit celý den ven a je chladno. Prý i když se potí a potom třeba sedí, tak mu není zima a nestudí to. Strašně si to oba chválí, ale na začátku mě taky překvapilo, že je to hodně tenké.
continuity Díky :-).
999 Hry od The Chamber jsou skvělé. Anglickou verzi mají skoro všude.
Koukni na web SolvePrague.
Maureen technicky benzin.
není něco jiného (přírodního) na smůlu než benzín? pes má slepený chlupy na hrudníku a střihat to nechci![]()
Sweet Potato Děkuju :-)
Zu připomnělas mi velmi ošklivou příhodu s předešlým psem, který si do toho lehnul stylem, že měl zalepenou půlku hlavy včetně oka a jak se to snažil sundat, nalepil na to ještě různý listy a hrabanku a odrhnul to trochu do krve...když to zaschlo, táhlo mu to kůži na hlavě, takže chudák ani nemohl zavřít oko.....ostříhala jsem, co to šlo a zbytek se asi za tejden spolu se špínou odrolil
takže bych počkala, ono se to odrolí.
jinak myslim, že nic krom toho technickýho benzínu na to neni
Zu jo ještě dětskejma vlhčenejma ubrouskama jde leccos dolu, smůlu jsem nezkoušela, ale z divnejch věcí třeba na šmír od řetězu to funguje dobře
Zu jo ještě dětskejma vlhčenejma ubrouskama jde leccos dolu, smůlu jsem nezkoušela, ale z divnejch věcí třeba na šmír od řetězu to funguje dobře
to je pravda, moje oblíbený chemický ubrousky. s tim štěnětem sice k nezaplacení, ale chudák moje kůže na rukách (jsem si jima vždycky v divočině myla ruce) :D
a jo, už se to stalo včera, tak jsem si říkala, že buď něco vymyslím, nebo počkám, není toho moc. ale ajajaj, ještě jak byl Čenda chundelatej, to muselo bejt fakt ošklivý :(
Zu takže už jsem to dostala dolů...technický benzín mi přišel dost agresivní..dětský vlhčený ubrousky jsem zkoušela(a nic,jinak je používám často a ráda)...zkusila jsem malé jednorázové dezinfekční čtverečky,které se používají na dezinfekci místa vpichu injekce)a super,smůla šla dolů bez poškození kůže pouzdra
...ovšem jsou malé a na pejska by se použít samo daly,ale záleží na rozsahu "slepence chlupů"
ZuNa psa bych zkusila máslo. Když funguje na oblečení, proč ne na chlupy. ;-) Ale bude pak mastnej...
Zu přežehlit přes piják asi taky nepůjde ![]()
Kokoska huš ![]()
quebrada ha, maličko to asi pustilo, zbytek toho kousíčku mi sežrala ![]()
Maureen no jo, ale kde se toto shání, to mají v lékárně? to bych i využila, pořád máme doma nějakou desinfekci, kterou po datu spotřeby vyhazuju, tohle by na nějaký ty zářezy nožem možná také stačilo. Ale znám to jen od rodičů, kteří to měli vždycky u nějakých injekcí, samostatně se to prodává také?
Zu Stojí to mírně přes 100,- a maj to normálně v lekarne
ale já mám na výlety, na drobný oderky nebo rany po vytažení klistete u psa nejradsi jodisol v takovym tom malým sklenenym peru

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.