"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:32

Karja Ale jelen se prodává asi dva roky jenom? 
jinak jar podle mě už není nic ceskyho, je to už jen název v mezinárodní flasce 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:32

Potrefenáhusa No ale zato to kafe! Úplně nejlepší bylo na chalupě, kde se voda dala lámat.

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:34

Samantha Hele to jsem slyšela a nějak nepozoruju.ale je pravda, ze u kafe netrpim, ten čaj je fakt čistý zoufalství 

Online Karja
44231 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:35

Potrefenáhusa Noo, ono to budou necely dva roky co to mela, takze pokud mas odhad zevrubej, a prodava se treba dva a pul, tak to vychazi...

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:39

Karja Ale jo, jen mi je divny, ze nepajcujou jen ty ariely a persily, co kupuje většina 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:41

Potrefenáhusa No u nás se ale dělal turek... tam to bylo znát.

Na ten čaj pomáhá citron a hlavně se nesmí pít studenej, jinak už nepiješ, ale koušeš

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:41

Karja Houby zevl :D Toho kameňa moc nemám, možno je to i tým, že mám filtre. Na sprche je jeden a kachličky vyzerajú super, no a v kuchyni neumývam s filtrovanou vodou takže na okapávači sa sem tam kameň urobí, ale tým, že upratujem často tak ho moc alebo vôbec nie je, skôr v takých nedostupných miestach ako na sitku batérie a pod. :) 

Offline slniecko admin
19467 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:46

Potrefenáhusa no na nejaké extra škvrny Lovela skutočne nie je, tie predpieram so žlčovým mydlom, ale na bežné prepotené, dokonca aj zablatené oblečenie sa dá.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 13:50

Nedávno som kúpila mydlo Dr.Bronners. Potrebovala som totiž niečo netoxické a nesmradľavé na vytepovanie gauča. Ako sa ukázalo, asi nič v eko sfére neexistuje. Predavačka poradila žlučové mydlo, ale to hrozne smrdí a Dr.Bronners sa fakt osvedčil, semišový gauč perfektne vyčistil a keďže som vzala citrénový tak super vôňa. Skúšala som v ňom vyprať merino punčochy (tie už asi nikdy nevyzlečiem :D) a takisto super. 

Offline Pinot Noir
29639 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 14:29

Potrefenáhusa Přesně, Lovela nepere vůbec.

Mně vyhovují čistící prostředky Winni's. Jak moc je deklarovaná ekologičnost skutečná, to nevím, ale fungují podle mě výborně.

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 15:00

Kde se 999 ptala na tu reklamu na boty? Mne se dnes stala uplna kravina - hubnu, vyplnuju kaloricke tabulky a jsem po noci, co dcera zvracela k.o.Chci si dat polomacene susenky, co si koupila dcera a co myslite, ze mi vyjelo v radku nabizenych moznosti jako prvni (radek nabizenych/ predvolenych potravin). Polomacene jsem nejedla asi 6 let.

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 15:23

Candance no ono to není jako p.del...my u přátel před Vánocemi mluvili o lyžích, nějaké testovací jízdy novinek a tak. Jeden z mužů je odborník, tak o tom vyprávěl. Ani jeden z nás nic nehledal na netu, bavili jsme se o tom asi hodinu...od pondělka mi vyskakují okna s novými modely, pobyty s testovacími lyžemi a tak. A není to prvně, o něčem doma mluvíme a do druhýho dne šup ho. 

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 15:29

A já mám nově reklamu na jar!!!!

Offline stes
9039 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 15:54

Potrefenáhusa no vidíš.

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 19:47

stes napadlo mě - co Siri nebo Alexa? Pokud má někdo asistenta, tak telefon pořád poslouchá. A tuším jsem někde četla, že i tyhle asistenty používají k cílení reklamy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 20:09

Ze tu prerusim cistiacu debatu. Nepoznate nejaky program/aplikáciu kde si mozem navrhnut/nakreslit nabytok? Nieco jednoduche, z ktoreho sa da spravit aj nejaky vystup (trebars pdf) aby som to mohla poslat stolarovi? Dakujem.

Online DruI
5508 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 20:15

Mrakoplas Tak jestli potřebujete 3D model, tak bych zkusila Sketchup. Jestli si to chcete narýsovat přesně, tak nějakou verzi free CADu. Ale teda jestli jste nikdy v takovém programu nepracovala, tak vám to asi nepřijde jednoduché.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 21:08
Reakce na SunEclipse:

stes napadlo mě - co Siri nebo Alexa? Pokud má někdo asistenta, tak telefon pořád poslouchá. A tuším jsem někde četla, že i tyhle asistenty používají k cílení reklamy.

​jj přesně to jsem chtěla říct. a je to taky důvod, proč jsem se té siri docela dlouho bránila, no ale pohodlnost prostě zvítězila

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 21:09

DruI netreba 3d, staci 2 rozmerne s rozmermi. No dufala som skor, ze existuje nieco jednoduche pre blbych ako som ja :)

Ako mozem to nakreslit na papieri, ale nemam to momentalne kde oskenovat a fotit mobilom to nechcem. A on si to pride potom aj tak presne pomerat, ale potrebujem hlavne zakreslit police a vnutorne rozlozenie skrine.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 02. ledna 2020 21:15

Mrakoplas čtverečkovaný papír:-) jinak ikea má nějaké plánovače, sice primárně na svůj nábytek, ale myslím se to dá taky využít