Velký bratr tě má přečtenou.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika Skoro bingo, Yeezy to byly :-).
999 hele, co nabidl ig mne, teda v LV a u Gucciho jsem byla, ale ze az tak :D

jinx Tak to jsi ještě o krok dál...:-))
999 , stává se mi to taky..., si říkám, že to nemůže být úplně náhoda
Mne minule sambo kupil kaercher cistic, nevedela som o tom, negooglila ani o tom v zivote nepocula. A hned co mi ho dal, tak na druhy den mi zacali vyskakovat reklamy na kaercher! Tiez som sa zlakla. Moze to byt trebars tym, ze on to hladal a pouzivame jednu wifi? ![]()
Edit. Hrozna hrubka ![]()
zdensy Náhoda to není, ale jak tohle funguje netuším :-). Jo, kupovala jsem si tam boty, kvůli slevě tam mám registraci, ale to by mě fakt museli sledovat na kamerách, ale jak by m našli na IG to fakt nevím...
999 ja to tez nechapu a uz se mi parkrat stalo, ze jsem s nekym o necem naprosto necekanem mluvila, telefon v kabelce a potom reklamy vsude mozne
999 Na mě na ig okamžitě vyskočil ten Viktorky dyson, a to jsem ho vůbec nehledala, nic!!!!![]()
999 Pravděpodobně to bude zaznamenanim polohy ve Footshopu nebo okolí + ty boty asi budou jejich aktuální vlajková loď + předchozí vyhledávání podobnyho zboží. Ty algoritmy jsou fakt chytry a člověk je previdatelnejsi, než by se zdálo.
Potrefenáhusa no ale je vazne uzasnej![]()
Potrefenáhusa Tak nad tim jsem se taky zasmala, uz jak jsem to videla na IG, protoze jsem si letos jako vanocni darek opravdu moc prala... vysavac ![]()
Trochu specifický dotaz, ale tady se toho ví hodně. Nevíte, prosím, kdo signoval porcelán značkou zvonečku, pod kterým je v některých případech ještě umístěna hvězda? Na obalu knihy je to ta značka uprostřed.

Potrefenáhusa Hele, to jsem videla nejakej vtip na FB, ala jak se pozna, ze ses starej? ,,Teeda, to je dneska ale krasne, to stihnu minimalne dve pracky,,!
PS.: Ja se v tom poznala.
jinx Ta kabelka je tak příšerná, LV neLV, že se jí snad chtějí se slevou zbavit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje