stes jo to je ono! A jak se tomu řiká nebo kde to prodávaj?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
ice dávkovací láhev...všude v domácích potřebách
Janulik03 určitě :-) :-) já to taky nemám, ale nedávno to tu v práci někdo kupoval, proto jsem mohla odpovědět, jinak se na kuchyňské rady fakt necitím
Janulik03 ale ta by se podle me spatne drzela pri tom kresleni
vzdycky se to da dolit.
Janulik03 kup jich víc :-)
ice nechcem kreslit. Chcem aby sa trafil cestom do kosikov alebo na panvicu. A mala miluje miesanie cesta v robote. ![]()

Elzicka hypnotizuje ruru
Janulik03 to je hezký zátiší
Janulik03 tak na normalni naliti testa nekam, nevim jestli to nema moc uzky otvor. To uz asi fakt radsi tu flasku od majolky ![]()
Ďakujem za všetky rady, budem testovať. Kedysi som mala Gosh, bola super. Potom som kúpila znova a asi niečo zmenili, nič moc. Minule som na skúšku kúpila nejakú v drogérii, asi Catrice a nedrží.
ice ???? To nepoznam, aku flasu? Boze co ja sa tu nedozviem
Janulik03znáš, to je tohle (si myslím)
stes
ahha
SunEclipse Dík, já se to tam snažila změnit x-krát a vůbec mi to nešlo. Vyzkouším podle návodu.
Prosím vás, kam ještě chodíte nakupovat úpletové šaty? Jednoduché, neobtažené, na 158 cm. A nesmí mít ani deko vlny ![]()
(zoot, answear, bibloo - nic jsem nevybrala)
Nie je divné, že ráno štebocú vtáky? Mám to spojené s jarou a ráno som musela dokonca otvoriť okno, lebo som si myslela, že sa mi to zdá.
paktofonika ty koňadry už asi 14 dní podle mysliveckýho kalendáře! nebo to bylo zas nějaký divnoslovo pro něco jinýho?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje