"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online slniecko admin
19371 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:40

Jiná Realita "veď sa uvoľnite, nemusíte so mnou bojovať"

úprimne, neznášam masáže a podobné kratochvíle natoľko, že keď som mávala problémy s krížami po pôrode, dala som prednosť elektrošokom .

Kaderníčka, kozmetika, prakticky nikdy, len keď je fakt prúser, ešte tak z času na čas pred nejakou akciou sa donútim na manikúru.

Ako už len ten pocit, že sa ma ide niekto cudzí dotýkať...to si nechávam na doktorov, už dobrovoľne navrch ee.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:50

viktorka_od splavu jj hruza,ale proto pisu,ze to nahrati strasne moc pomohlo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:53
Reakce na MP Marge:

Jiná Realita Ja si pamatuju, ze jeste na MP se nekdo rozciloval, ze dostal darkovy certifikat na masaz k Vanocum, a ze masaze NESNASI - a pak se tam pridalo kolik uzivatelek, ze to maji stejne, az me to prekvapilo. Ja to mam opacne, masaze miluju, kdyby se mi to veslo do rozpoctu, tak chodim snad denne! No a samozrejme ze MNE nikdo k Vanocum zadnej certifikat nikdy neda 

​taky me prekvapuje kolik lidi to nesnasi.Ale je fakt,ze po nijake masazi na wellnesu,bych uz jinam nez k fyzioterapeutum nesla.Na thajskou by me nikdo nedostal ani zadarmo,tedy.A jednou sem dostala poukaz od fyzioterapeuta k nemu na tri masaze....to bylo fajn.chlap jak hora.:-)

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 25. října 2018 21:56

Zarinya pravda, nahřátí zní dobře. slniecko ne až tak zlý ale mám to podobně, představa že by mi mělo být příjemným zážitkem jak na mě sahá někdo cizí... to nehrozí. vydržet to zvládnu to jo.

Offline Tak Betty
5972 příspěvků moje polička 25. října 2018 22:07

viktorka_od splavu 

To slovo " akurát " je překlep, nebo taky brněnština ? No nedalo mi to.

Offline viktorka_od splavu
48922 příspěvků moje polička 25. října 2018 22:09

Tak Betty brněnština:D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. října 2018 22:25

Tak Betty viktorka_od splavu alebo slovencina    u nas je tiez "akurát" 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 26. října 2018 05:11
Reakce na Zarinya:

​taky me prekvapuje kolik lidi to nesnasi.Ale je fakt,ze po nijake masazi na wellnesu,bych uz jinam nez k fyzioterapeutum nesla.Na thajskou by me nikdo nedostal ani zadarmo,tedy.A jednou sem dostala poukaz od fyzioterapeuta k nemu na tri masaze....to bylo fajn.chlap jak hora.:-)

​Ja muzu i thajskou, ale v Rockfordu je cinska, a tu mam uplne nejradsi 

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 26. října 2018 06:02
Reakce na Zarinya:

​s tim souhlasim,protoze sem si to prozila taky.Rok a pul,obrovskeho denodenniho stresu a mela sem zatuhle svaly,zada,krk,presne sem se budila zatuhnuta,jak popisuje Jiná Realita .Zacla sem tedy taky chodit na zdravotni masaze,ty masaze musely byt,ze mi nejdrive 10/15 minut nahrivali a pak madirovali.Pomohlo to,ale nejlepsi lek byl zbavit se toho co mi prinaselo ten stres.I kdyz to nebylo hned.

​...jo, naprosto rozumím...

Ten pocit kolem žaludku nesnáším, ze stresů. Takže já řeším/"odstraňuji".

(učím to i své děti, aŤ před ničím "neutíkají", a řeší to, pokud možno, hned)

Jasné, člověku se do toho kolikrát "říznout" nechce, ale pak ta úúúleva a klid uvnitř těla...!

Jde to a stojí to za to. Každopádně

Offline Miru
16330 příspěvků moje polička 26. října 2018 06:07

...mmch - polituju lidi, co jsou třeba nemocní(a že nás tu teď je...), protože je to vopruz.

Je mi moc líto a obdivuji vážně nemocné lidi a jejich příbuzné, tam asi moc řešení není...

Jen víra, vnitřní síla, pozitivní myšlenky a tak...

Ale jestli někdo fňuká nad svým životem, tak to mě nebere.

Ať s tím něco člověk teda něco udělá!, změní tak, aby byl spokojený. V životě i(a hlavně) sám se sebou...

Jde to

(nechytejte mě, prosím, hnidopišsky za slovo. Vše myslím v tom nejlepším smysli slova).

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 26. října 2018 08:46

moora volá CML ( a dzizisketa  brrr ...):

co přesně znamená, že hřbitovu dochází lhůta?

(1884 byl uzavřen, už se tam dál nesmělo pohřbívat a 1914 lze nalézt několik zmínek o tom, že mu dochází lhůta)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. října 2018 11:34

nevím, kde je líp se zeptat, tak předesílám, že se zeptám ještě v designovém vlákně, kdyby to bylo někomu divný :)

máte někdo dobrou zkušenost s architektem ohledně rekonstrukce starého rodinného domu? kterého byste mohli doporučit?

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 26. října 2018 14:00

The ordinary doslo rychlosti blesku. Ale jak používat.. Prosim tipy... Mam buffet, squelene a jeste něco.. Pod krem, místo kremu, večer, ráno? 

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 26. října 2018 14:05

stes davam buffet vecer na vycistenou plet a na nej squalane. Slus. Rano mam jine produkty, ale buffet se da dat misto sera pod bezny krem i rano. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 26. října 2018 14:07

Pavlena diky doufám že do měsíce je ze mě mládě 

Offline dzizisketa
8789 příspěvků moje polička 26. října 2018 14:18

moora 

Nevím A to jsem dneska byla na zasedání k problematice sepulkrálních památek, ale pořád nevím

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 26. října 2018 14:52

Jiná Realita videla jsem v mangu tenhle svetr, podrobne jsem ho nezkoumala, protoze jsem se podivala na cenu :)  ale pak jsem si vzpomnela, ze jsi neco takoveho hledala.

https://shop.mango.com/cz-en/women/cardigans-and-sweaters-cardigans/100-cashmere-cardigan_33095712.html?c=35&n=1&s=prendas_she.familia;55,355,610,810.punto55,355,610,810;Cashmere

Offline brrr
12153 příspěvků moje polička 26. října 2018 16:37

moora Hele, neznamená to, že byl následně zrušen? Ono to postupovalo pomalu, většinou se zakázalo pohřbívání a až po nějaké době (dostatečně dlouhé, aby zetlely i nejmladší hroby) se hřbitov zrušil. Ale moc jistá si nejsem a to zrovna jeden takový hřbitov zrovna kopem (myslím 1784 zákaz pohřbívání a 1796 zrušení hřbitova). Pěkné dušičkové téma.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. října 2018 16:48

moora mne taky napadlo,ze by toto mohla byt lhůta,po které se hřbitov smí zrušit. Po ochranné lhůtě na zetleni. 

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 26. října 2018 19:58

Zvláštní, kolik lidí nemá rádo masáže. Já to mám naopak a nepohrdnu ani thajskou. Mimochodem, většinou nabízejí více druhů. Já absolvovala klasickou, ano, bylo to trochu bolestivé, ale jen v místech, kde mě záda bolela. Následně přišlo uvolnění a paráda. 

Jednou mě tedy jeden masér/fyzoterapeut pěkně zrasil :-D, ale přesto mám masáže ráda.