moora přišla ti zpráva? Nevidím ji v odeslaných, nebo jsem slepá nebo nevím.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Renusatko dárce je v pohodě, jen ho bolí hlava (má doplnit tekutiny?). Dárek...letí...do...USA...dospělému...muži
.
Renusatko Děkuji ti
moc...za...všechno...a...Ano, byla...jsem...klidnější i...Díky...Tobě.
MarielleUrčitě to dobře dopadne a všechno to stojí za záchranu života. Minimálně pocit, že se udělalo vše, co bylo možné a každý, kdo je v registru a nebo daruje někomu v rodině je super člověk
.
Marielle krasný počin![]()
Marielle Je to krasny cin. Ja jsem v registru uz nekolik let a jsem zvedava, jestli se nekdy ozvou.
Dámy, nemáte někdo zaručenej recept proti komárům a podobnejm sviním?!
Já už jsem ohryzaná až na kost, každej den přibývaj nový a nový štípance - ať jsem kde jsem, macerovaná v repelentu, nacpaná česnekem a béčkem... doma v zástrčkách Raid... všechno marný a jsem zoufalá! Nevim co se to letos děje... zvlášť když jsem za celej život neměla s něčím takovým vůbec problém ![]()
Marielle To je krásný. U nás v práci dávala paní ledvinu svému manželovi (pracovali u nás oba), to je asi dost náhoda, že byla vhodný dárce, ne? Už je to pár let, tenkrát byli už skoro v důchodovém věku a ještě si tu nedávno brigádně oba přivydělávali. Mě třikrát vyhodili z darování krve, že mám málo železa, mrzí mě to, že nemůžu.
barbucha a su to urcite stipance od komara?
Marbuša Me kvuli nedostatku zeleza vyhodili z darovani krve jen jednou, ale to jsem tam sla tesne po skonceni menstruace, od ty doby si na to davam pozor.
To já nevim! Prostě nějakej hmyzák. Ale nosím si to zvenku i zevnitř (ze dvora v práci, ráno z ložnice apod.), to nebude blecha domácí
Prostě kam vlezu, vyfásnu štípanec!
barbucha To říkala moje teta, že kdyby seděla v prvním vagónu a blecha byla v posledním, chytne ji ona ![]()
Já už si nejsem jistá ničím. Študuju internety jak vzteklá... koukám na nechutný fotky neméně nechutnejch štípanců, a vim pořád prd. Co článek, to jiná informace (a jinej štípanec). Hned jdu koupit antiparazitální šampon pro Poppy... a uvažuju o dezinsekci. Fakt už nevim.
Ani nemam klasický vypouklý štípance, tak to nebudou asi komáři... je to placatej červenej flek nepravidelnej, bez ohraničení, bez vpichu, žádnej otok... teď mam od ramene až k lokti snad pět takovejch a z toho svědění úplně šílim.
Ale fakt ty informace jsou tak strašně protichůdný, že jsem z toho značně zpitomělá ![]()
barbucha me zerou komari cely zivot. A snasim to hur a hur. Ted uz zas vic jak mesic. Repelent, Bvit forte, nic je nedokaze odradit. Kdyby byl v miste jedinej komar, jde po mne. A ja, na pokraji silenstvi, realne zvazuju moskytieru, jak domu, tak na chalupu. Proste to bzz bzz u ucha me okamzite probudi a rozzuri. A o stipancich ani nemluve.
barbucha a nemůže to být alergická reakce, když není vidět vpich?
barbucha na mě dneska z kocoura přeskočila blecha ![]()
barbucha no tak to je koprivka
barbucha než začneš odblešovat i dvojčata, vezmi si nějaké antihistaminikum a budeš vědět hned.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje