Lamicka Tak to je škoda, potom už asi len klasické žehlenie. Potľapkávam
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka Na dozehleni, odstranění záhybů atd, je to ideální :-)
Tulipe jo? Jsem rada, ze to pises. Ja to chci opravdu jen na dozehleni veci, abych rano nemusela vytahovat zehlicku a prkno.
paktofonika pradelna se susakem a koutkem na zehleni je muj sen, ale to az v pristim zivote, az budu mit 200m byt. ![]()
Zarinya Tak na regulérní vyžehlení je prkno a žehlička. Tohohle prcka používám jen na dorovnání případné pokrčenosti, jak jsem psala.
Lamicka Tak ak náhodou kúpiš ten Phillips, určite daj vedieť, možno sa mi bude niekedy hodiť . :)
paktofonika dam vedet ![]()
rozarka taky mam doma prkno a zehlicku....ja si to koupila na dovolenou a tam si prepiram saty a to jde pak opravdu ne moc dobre.Na zahyby z kufru fajn na vyzehleni celeho odevu mi to zabere trojnasobek casu.Mozna moje chyba,ze jsem od toho cekala vic.
Zarinya ne, slo to dobre, nic mi nevadilo.
Já něčím takovým žehlila ty volánový šaty ze Zary a super. Ty žehličkou asi nepůjdou. Dcera přinesla ukázat ježíška a šaty byly zrovna vypraný.
Nemá někdo prosím navíc slevovy kód na aboutyou? Děkuju
Asi teda nemuzu byt vic OT, ale moje ruka nepotkala zehlicku cca 18 let.
0zero7 vidíš, zrovna dneska jsem nad tím přemýšlela a uvědomila jsem si, že jediný co bych potřebovala žehlit jsou utěrky:D součást mé obsese, ale na oblečení se nevztahuje:D dcera taky nemá žehličku a doufám že to tak zůstane. představa, že něco vyžehlím, uklidím do skříně a pak vytáhnu a opět vyžehlím je pro mě naprosto absurdní
viktorka_od splavu Nemas susicku? Zrovna uteky poskladany za vlazna netreba NIC. Uterky ja docela casto obnovuju, nemusim takovy ty stary co jdou blbe prat (ja vim, soda, ocet, savo atd) a maj hezky tak si delam radost pravidelne, stary letej na uklid a do kose.
0zero7 mám, právěže všechno mi přijde ze sušičky v pohodě, sice ne uplně hladký ale stejně se to pak oblečený pomačká:-) jen ty utěrky musí být uplně hladký a s ostrýma hranama, vyžehlit, přeložit, přežehlit složený, no magor prostě
jinak mi připadají špinavý. většinou jednou (=při jednom vaření) použiju, závěrem s ní setřu a přeleštím pracovní plochu a letí vyprat, normálně do pračky na 60, lavorky a savo nevedu:P
viktorka_od splavu HA HA, dobry. To nemam nastesti! ![]()
prosim vas, nemate tip na basen nebo prozu pro desetilete, temer jedenactilete devce? nevadi, kdyz to bude trochu slozitejsi.
chtela puvodne Kytici, ale pry chce porota moderni veci. donesla nejakeho Zacka a nejak extra se ji to nelibi. donesla druhou nejakou indianskou bajku a to se libi vic, nicmene to uz ma spoluzacka, ktera asi taky postoupi do skolniho kola.
continuity Indiánskou bajku? Píseň o Hiawathovi? ![]()
Potrefenáhusa ale ne, je to ten stary vtip jak bohaty tovarnik clovek prudi rybare pod palmou, ze by mel studovat a vic se snazit, aby mel hodne penez a mohl sedet na brehu a chytat ryby. a rybar mu rekne, ze to uz prece dela. kdyby alespon ten vtip nebyl tak proflakly. kazdopadne to recitovat urcite nebude a Rozhovor s delfinem... no nevim, je to dost prvoplanove, ja toho Zacka moc pro vetsi deti nemusim.
continuity já nekriticky miluju Skácelovy Uspávanky, znáš? Nebo krásný současný od Radka Malého, pokud ji ale neodradí že je to asi primárně pro děti. Žáčka bych nebrala, mi přijde už otřepaný, všichni recitují Žáčka.
Krásná je sbírka Nebe peklo ráj, ale nemám ji teď bohužel u sebe, nemůžu prolistovat.
Jee, nebo od Magora Jirouse Ptala se Františky Marta, nelíbilo by se jí.
Ještě mám hrozne rada od Shela Silversteina sbírku Jen jestli si nevymejšlíš.
Jaké téma by třeba chtěla, má nějakou představu?
žluťásek koukam na to taky od Radka Maleho se mi hrozne libi Listonos Vitr, u toho jsem normalne brecela. ale je to prilis dlouhe asi.
diky za ty dalsi typy, zkusim se na to trochu podivat. blbe je, ze ma na to malo casu, ale ona si pamatuje dobre a uci se extra rychle, kdyz tak to vymenime i pristi tyden.
ona uplne asi nevi, chtela tu moc Kytici, ale to ji ucitelka vymluvila. ji prave vic sedi neco, co ma trochu naboj. myslela jsem, ze vadi, ze to je horor, ale na Maj mi rekla, ze chteji v porote neco soucasneho (coz pak vede na toho Zacka
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje