Pinot Noir Tss, mám pikslu husího sádla ještě od Martina.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kamaradky propadaji panice, kupuji rousky, mouku, krabice mleka a schranuji konzervy na horsi casy... a Dadoo si jde v klidku delat rybickovou pomazanku!![]()
Pinot Noir no ja jela dnes dopoledne na nakup do lidlu a uplne ve mne hrklo, kdyz jsem videla v takovou hodinu narvane parkoviste. Ale lidi delali normalni, bezne male nakupy. A my s tim detskym minivozikem bychom se na pandemickou karantenu taky moc nepripravili ![]()
Ale uprimne, ja se tem zpanikarenym zenskym zas az tak nedivim. Ja teda jeste nezazila, ze by se nekde v evrope uzavirala mesta, byl narizovan zakaz vychazeni a tak. Proste nevidana situace. Tak je jasny, ze kdyz ve zpravach ukazou fronty pred kramem, co to asi udela. Mne z toho taky neni dvakrat prijemne.
Ale bez muceni priznavam, ze me jako dite k smrti desily morove sloupy a obrazky ponurych postav s takovym tim zobakem na tycce - tu dvoustranku jsem v laroussove encyklopedii o stredoveku zasadne preskakovala;) Takte zabery na lidi s rouskami mi taky nedelaji dobre, trapny no.
Gatita Chodíme dost pozdě večer na nákup a dneska jsem vůbec nechápala, že tou dobou jelo ještě spousta pokladen a všude byla obrovská fronta. Vůbec mi to nedošlo
.
Ja som bola o siedmej v lidli, parkovisko prazdne, vnútri ani nohy, tak neviem ci k nam panika nedorazila alebo uz stihli nakupit pocas dna, lebo susene rajciny boli skoro vypredane! Hlasim, ze som si ich nakupila do zasoby, prezijem na peste a susenych rajcinach.
Gatita Já jsem dneska v Jindrissky viděla pani s rouškou a igelitovyma pytlikama na rukách, jako rouška mi přijde celkem v pohode, ale ty pytliky mi přišly...too much...
Potrefenáhusa vidis, my si dnes s kolegy delali legraci ze zurocime vedomosti z komunisticke branne vychovy s pytliky na rukou a nohou zatazenymi zavarovacima gumkama a ejhle!![]()
viktorka_od splavu Tak v Praze už na to došlo!!!
Potrefenáhusa jste napred!:-))
Potrefenáhusa viktorka_od splavu ahaa tak panika sa presuva zo zapadu za vychod, k nam to teda este len dorazi!
Si musím koupit rejži. Mi došla a až si o víkendu vzpomenu, že ji chci jako přílohu k obědu, tak bude kvůli hysterii prázdnej regál ![]()
To jsem si takhle jednou před koncem roku vzpomněla, že mi došla čočka... smůla, regál vymetenej. Vykoupili mi ji ti, co mají čočku jenom na Novej rok ![]()
Gatita Ja uz jsem taky zpanikarena, ale je to tim, ze sem lezu. Furt premejslim, zda bude mit dcera co jist:-D. Od zasob me odrazuji pouze moli a predevsim to, ze by mi na nakupu prekazely deti, jinak uz uplne vidim ty pytliky ryze a testovin.
Snědla jsem poslední čokoládu...
Ale tak teďka máte ještě tu srnku, ne
?
Ginevra Prave ze ne! Nejenze tatu srazila, ale jeste odbehla pryc. Ale dobrej tip!
Kdyby lidi dost nepanikarili, tak jim tu paniku vyvoláme, nemusíme tu mít koronavirus, obchody můžou zákazníci vybílit už zítra:
A666 Ježiš, média se v těch krizích úplně vyžívají. Když se cokoliv děje, mám pocit, že je jim to vždycky málo a chtěli by pořádnou tragédii, aby bylo o čem psát. A to se vlastně ani nemusí dít nic zásadního, stačí, když je v létě horko ![]()
A666 to jsem rano cetla a je mi jasny, ze ta ..... zpusobi takovou paniku, ze ani Agrofert nebude stihat.
A666 Ježiš, média se v těch krizích úplně vyžívají. Když se cokoliv děje, mám pocit, že je jim to vždycky málo a chtěli by pořádnou tragédii, aby bylo o čem psát. A to se vlastně ani nemusí dít nic zásadního, stačí, když je v létě horko
Já mám hlavně pocit, že jde možná o zrecyklovaný článek, který kdysi byl na přežití v případě black-outu...... Ale když sjem na to včera narazia, tak mě to fakt dostalo, jak vyvolat paniku ještě než dorazí koronavirus ![]()
Pinot Noir No ako pri mori by ma to štvalo dosť, pozerať sa 14 dní z okna na more... Na horách by mi to tak nevadilo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje