Proč najednou na denním světle = venku mam úplně tmavej displej mobilu, nevidím na něm nic?! Hrábla jsem tam do něčeho nebo jde mobil do kopru?! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha nejspíš jsi do něčeho hrábla. Zkus kouknout do nastavení-obrazovka/displej nebo tak neco
Nebo stáhni tu horní / spodní listu, kde bývá různý rychlý nastaveni
moora Tak prý to ten student neopsal, vyhodnotil program :-(. Takže platí ta druhá možnost, někdo mu to napsal.
Seš úžasná: nastavení-displej-úroveň jasu!! Bylo to na 10% ![]()
Kokoska já mám tu Biodermu od loňska a je fajn, fakt fleky nedělá a chystám se ji letos použít...dělám to tak každé jaro,pokud mi něco zbyde a jeste se mi nic nestalo(teda kůži)
Maureen A o ktorú Biodermu ide?
paktofonika sprej,taková ta dvousložková tekutina,co se musí protřepat...
paktofonika chtěla jsem ti to vyfotit,ale nemůžu to v koupelně najít
taky jsem používala Lancome v tubě,dělá to hezký odstín a zvlast na nohy super!
Maureen toto? A od Lancome si mala sprej alebo krém? A je to vhodné pre svetlú pokožku?

paktofonika Maureen mam tu v kovu, ne dvouslozkovou. Vloni to fungovalo dobre, ale je fakt, ze jsem s tim prizivovala opaleni, nedavala jsem to na uplne bilou kuzi.
Vidim samoopalováky... existuje nějakej, kterej skutečně příšerně nesmrdí? Nějakej, za kterej byste se mi zaručily vlastním životem? ![]()
barbucha Na to sú dobré prípravky, ktoré sa miešajú s bežnou kozmetikou (krém/olej na pleť a telo). Napríklad ten Clarins.
moora Tak prý to ten student neopsal, vyhodnotil program :-(. Takže platí ta druhá možnost, někdo mu to napsal.
Můžeš si dotyčného z tématu vyzkoušet, ale na dálku se to dělá blbě........
barbucha ta Bioderma nesmrdi priserne, smrdi jen trochu ![]()
A666 Právě...
A666 Právě...
Předpokládám, že asi nějaké pravdielné konzultace po sykpe či něčem jiném nemáte, co? Je to neřešitelná situace, když budeš chtít si s ním zavolat, tak se spíše připraví...... Asi bych t enchala být a dala si na něj pozor v budoucnu (nevím, o jaký stupeň vzdělávání jde, jestli ho budeš mít i dál nebo ne)
A666 Máme Teams, ale myslím, že se připraví, když už ví, že po něm jdu. Potřebuje ode mě zápocet, a pak se už neuvidíme. Kašlu na to, doba je zlá :-).
barbucha ta nivea je fajn,mne nesmrdi a je lehka,na neopalenou plet idealni.
999 můžeš si odškrtnout dobrý skutek dnes :)
(a kvůli "jen" zápočtu bych se taky dál nevysilovala)
moora Klasifikovanej :-). Ale jak říkáš, odškrtnuto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.