nolita mně se moc líbila tahle část
vozejk by stál v koutě, všem by překážel nebo by na něm dělali kraviny...
To mě taky zaujalo. Možná je za tím představa, že během operace se doktoři o přestávkách proskočí a zablbnou si.
nolita mně se moc líbila tahle část
vozejk by stál v koutě, všem by překážel nebo by na něm dělali kraviny...
To mě taky zaujalo. Možná je za tím představa, že během operace se doktoři o přestávkách proskočí a zablbnou si.
Kokoska Nevím, jak mezi operací, ale mladí doktoři kdysi pořádali každý víkend závody po dlouhých chodbách nemocnice. Buď na kolečkových židlích nebo na těch křeslech pro pacienty. Byly na to i sázky. Je to teda víc než 20 let.
Renusatko No vida, takze to by se tam ten vozik pro invalidniho chirurga klidne ztratil ![]()
mitford sister v sobotu stále v opravě byl.
Garfie Ráno bývám natvrdlá... znalec mám být já? Prázdnou flašku poznám no ![]()
![]()
Lama_z_Lana Fernet s džusem? Neznám, tady si člověk opravdu rozšíří obzory.
coralline Jojo, jednou jsem jsem to někde pila s tím jablečným a chutnalo to trošku jako "štrůdl" ![]()
Kokoska Nevím, jak mezi operací, ale mladí doktoři kdysi pořádali každý víkend závody po dlouhých chodbách nemocnice. Buď na kolečkových židlích nebo na těch křeslech pro pacienty. Byly na to i sázky. Je to teda víc než 20 let.
![]()
Garfie oblafnuť??? Ja???? Taká čestná žena??? No dovol
Som urazená a teraz aby som to teda vypila všetko od žialu. ![]()
Janulik03 Ále, to nedáš, zase blafuješ....![]()
Garfie Přestaň ji štengrovat!![]()
Sweet Potato Neblbni, beztak je tam ještě nějaká prázdná ![]()
Garfie Sweet Potato hej vy dve! Nerýpte do mňa, stačila mi pred chvílou sestra, ktorá mi poslala toto, že ma niekto odfotil ked upratujem. ![]()
To mi tých pár fliaš teda stačiť nebude.

Janulik03 Tobě to sluší i v montérkách. ![]()
Bledule to nie som jaaaaa ![]()
Sweet Potato ja že kto mi vypil jednu flašu! HA!
Priznaj sa
Ale zas, kedže ma v tej fotke akoby spoznala, musím sa nad sebou zamyslieť.
Janulik03 Ale je ti paní podobná. Trochu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.