Catherinne Jizerka tam, co je vždycky největší zima a nízký teplotní rekord
tam nebo na Horské Kvildě. A okres to bude asi fakt Jablonec.
Tulipe Sakra! Kolik je "hodně"? Jsou stopy??
Catherinne Jizerka tam, co je vždycky největší zima a nízký teplotní rekord
tam nebo na Horské Kvildě. A okres to bude asi fakt Jablonec.
Tulipe Sakra! Kolik je "hodně"? Jsou stopy??
V chladnicke som objavila cesto na crinkles kokosove. Zabudnute. Nevonia zle, tak som obalila nim mandle a dala piect. Myslite ze mu nic nebude?
Janulik03 nemělo by. Já měla před pár lety těsto v ksdnici víc než měsíc. Udělala jsem těsta a omarodila, nesměla jsem stát. Takže to muselo počkat.
Po upečení absolutně žádný rozdíl.
Aranel na běhání spousta. Na bezky zatím ne, profi stopy nejsou, jen prý od lyžařů někde. Ale predpoved je příznivá
Dadoo mno uz som ochutnala iva satak pekne nepopraskali. Ak sa neozvem som otravena ![]()
...nebo přejedená![]()
Catherinnev Bozim Daru v Krusnych Horach je snehu na behani dost, ale je to teda dalka.
Díky všem za komentáře. Ráno jsme koukali na panorama a Jizeru ukazovali, akorát sněhu mimo sjezdovky moc vidět nebylo. A běhat sněhoblátem se nám moc nechtělo. Tak jsme to poodložili a vzhledem k slunečnému počasí vyběhli po nové trase v Praze.
Ginger Na Boží dar by i muž klidně jel, ale ten neukazovali...
Všechny tipy si ukládám a snad brzy využijeme.
Catherinne a byla to opravdu Jizerka? ta v Panoramě myslím není a nejsou tam žádné sjezdovky
taky je dobrý (a asi nejrychlejší cesta z Prahy) vyběhnout na Ještěd a pak po hřebeni na Pláně
Catherinne syn byl na Bozim Daru vcera bezkovat, takze mam informace z
prvni ruky. Behal tam na cca 8 km okruhu.
Sjezdovka tam byla, tak že by Jizera?
Zatím nevím, jestli bych na Ještěd vyběhla, v září 3x, ale teď...alespoň mám čas pilovat jedničku, díky za tip
Ginger tak teď bude muž pár dní v práci, sakryš, tak hned potom!
Catherinne Jizera je kromě tý řeky ještě hora a sjezdovka tam není. Jizerka je osada roztahaná po louce a sjezdovka tam taky není
sjezdovky jsou na Ještědu, v Bedřichově, Janově, v Tanvaldu/Desné (Černá říčka, Tanvaldský Špičák).
To je záhada ![]()
Aranel když neusnu, pustím si to znova ![]()
Janulik03 ja nevim, jestli to tu probehlo, ale dala bys mi prosim recept na ty kokosove crinkles?
Hloupý dotaz. Funguje roomba i na kamenné dlažbě?
Mha pokud je rovná tak samozřejmě ano. na tomto by se zasekával:-)
Lamicka dam ho do jedla
Děkuji za tipy na teplé gatě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.