baltik dělala mi to laserem a asi by to umět měli
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Vosina laser esthetic kousek od Andela, konkretne dr. Vojackova. Delala driv na Bulovce, zkusena kožařka. Na termin se ale taky chvili ceka.
baltik No zrovna teďka před měsícem jsem se na věc u oka (= v dolních řasách) ptala své kožařky, která laserem disponuje, jestli to není nějaký složitější na odstranění a jestli to tím laserem vůbec pude, a prej úplně v pohodě, no tak uvidíme na podzim, ale nabyla jsem z té konverzace dojmu, že to je asi standardní zákrok...
Karoleena super, diky, zeptam se u nas na koznim
Prosim, mohl by nekdo odemknout? Predem dekuji
https://www.denik.cz/regiony/knihovnice-obvinily-kolegyni-ze-sikany-pak-prohlaseni-stahly-20190601.html
A nemáte někdo tip na dobrou kožní ambulanci/kliniku v Brně nebo i jine na jižní Moravě? Potřebovala bych zkontrolovat znamínka a taky odstanit pár kožních výstupků. Asi se ze mě stává stará čarodejnice :-(
Prosim, neviete niekto, co je toto za monstrum? Uz sme nasli tretie
....Zije to u nas, alebo sme to vytriasli z veci z dovolenky?
Toto je najmensie a nastastie mrtve, inak by sme si to ani netrufli fotit...

slniecko tohle se u nás objevilo taky ![]()
slniecko Kdyby to bylo víc do žluta, tak bych řekla Vosík.
slniecko lumek? lumčík?
slniecko pilořitka?
Sweet Potato Prosim, mohla bys mi odemknout clanek? Dekuju moc https://www.denik.cz/regiony/knihovnice-obvinily-kolegyni-ze-sikany-pak-prohlaseni-stahly-20190601.html
Bohužel. Já umím jen DeníkN., tohle je jiný.
Sweet Potato Promin, ja se prekoukla. Dik
Prosit vas, jak dorucuje zasilkovna? Objednala jsem do ČR něco z DE amazonu. Amazon říká, že včera zkoušeli doručovat, na nějakých stránkách FAN courrier, kam mě to přesměrováno a na stránkách zasilkovny není ze včera žádný update. Ve schránce nic.... ![]()
TabeaZásilkovna buď vozí na adresu a hlavně do boxů a poboček (obchodů). Ale tohle asi půjde na adresu, jestli si nevybírala, kam to chceš doručit. Tak mi dodávali něco jen jednou, bylo to bez problémů. Můžeš si nainstalovat jejich aplikaci, balík se tam spáruje podle mailu a uvidíš, kde se nachází. Do schránky nic nehází.
Evaeva a když dvakrát přijedou a nikdo nebude doma? Co pak? Telefonní číslo amazon má, jestli ho předali dál, to netuším.
slniecko je to tohle? Google mi nic nenašel.

Tabea určitě mi dali předem vědět, že mají ten den přijet i s nějakým časovým rozmezím, tam byl i kontakt nebo nějaké pokyny, jak to změnit. Nebude to tak, že to třikrát zkusí a vy to nebudete vědět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje