Tak Betty Pravda, drátkování byla činnost,kterou nám naši nadělili před vánocema jako dárek,na který se nezapomíná
. Následná práce s leštičkou byla už příjemnější. To byl pěkný kus nábytku ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita ono taky uvidíš, co ti finance dovolí, my to řešili v 90m byte a tam jsme se dostávali na fakt už pro nás brutální částky, mne by se strasne líbila dubová podlaha fakt z fosen, ale na to jsme penize vůbec neměli. Nakonec to vyhrála ta dubová plovoucka, 2. jakost-má to vic běle a suků, takže je taková strakatejsi a chválil to i podlahar, ze jednak je díky tomu ta podlaha světlejší a jednak ze ta jednička vypada už moc dokonale jako fototapeta, takže jako lamino.
nejkrasnejsi podlahu měla kdysi kamaradka v domečku, povedlo se jim získat prastarý prkna z rekonstrukce podlah v nějakým malostranskym palaci. A kamarádi maj na statku 150 let starou ohlazenou podlahu z dubových prken, ta je taky bozi, ale to bytu fakt nejde...
Pinot Noir A to já ještě někdy schválně ten mop neždímám úplně, jak by šel
Mám pocit, že skoro suchej nic nevytírá, třeba něco ukápnutýho, čeho si člověk hned nevšim, se tim jenom ošudlá a stejně to tam zůstane.
Ale chápu, že s malým dítětem je opruz mu bránit, aby se tam hned nevrhalo.
Není tady někdo, kdo by chtěl dva lístky na nedělni finále Fed Cupu?
999 Zrovna včera o tom mluvili v televizi, že se lístky hromadně prodávají, když to hvězdy z Ameriky zařízly.
Tak Betty To není náš případa...
No já myslím, že je to i tak velká událost.
to mi ani nerikejte, ze se ted hromadne prodavaji, ja je koupila pred 3 tydny za drahy peniz (draz nez je na listku)
baltik Tak kdybys věděla o někom, kdo je chce za menší peníz, než je na lístku...![]()
Mam otazku. Pouzila ste niektora tento alebo pidobny valcek? Zostal vam vzor? Oplati sa mi to kupit?
Janulik03 Nic nevidím. Ale jestli je to nějaký ten dřevěný s plastickým vzorem, dost špatně se hledá těsto, na jterém by zůstal výrazný.
Sweet Potato taky nic nevidim a taky tipuju, že to bude ten vytlačující dřevěný... okukovaly jsme ho s barbucha v sobotu na Náplavce na Vepřobraní, ale cena je teda šílená! nějak ke čtyřem stovkám za to chtěli, nemravové ![]()
jo a dneska na mě odkudsi vyskočila reklama: na ali to maj do deseti dolarů - a s pejskama a kočičkama ![]()
https://globeebag.com/products/christmas-embossing-rolling-pin-1
Kurnik sopa ja tam fotku vidim. Nechapem.
Janulik03 Máš neviditelné fotky prostě. Kubka taky nevidím.:-))
Janulik03 ja mam se sobikama a jeste jsem nenasla testo, kde by to bylo tak hezky videt, jako je to na te fotce. Takze nejhezci to bylo na takovem cukrovi, ktere ma horni vrstvu z fondanu.
Janulik03 Jo a to video je samozřejmě kapku podvod. Tím válečkem po těstě přejet ideálně jen jednou, přesně, všude stejně silně. Čili předrozválet ho obyčejným
Dakujem, radsej to ozeliem . Sweet Potato baltik RoSa
RoSa čtyři stovky jsou ještě dobrý, Kitchenette má ty embosovaný válečky na svým e-shopu za jedenáct stovek...
Potrefenáhusa myslíš, že bude lepší/jinej, než ten zdroj ode mě nebo od janulíka? podle mě je to všecko vodtamtaď... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje