Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 00:18

Tak ono taky záleží na tom, jaký ten porod byl. Je rozdíl, jestli někde skučíte celý den, vláčíte se celou noc po chodbě porodnice s křížovými bolestmi a pak vás nechaj ležet na vozejku na chodbě, kudy furt někdo courá, protože není místo na pokoji... nebo když je po všem za pár hodin a než přinesou mimino, stihnete si zdřímnout. Vlastní zkušenost. Navíc, když si po normálním porodu dokáže žena po pár hodinách bez cizí pomoci dojít na WC, tak proč by nemohla na 3 minuty zapózovat. Nikde nebylo vidět, že Kate třeba vevnitř k těm dveřím přivezli na křesle a pak se hned zas uložila. Tu chůzi po schodech s dítětem v náručí ale fakt obdivuju.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 02:42

No ja nevim, jak v Anglii, ale v US se takhle bezne chodi domu, pokud nejsou komplikace. Ale jasne, ze se tam o ni staral celej tym, takze to mela trochu jednodussi nez bezna smrtelnice a navic ty dalsi porody vetsinou opravdu bejvaji lehci.  Pro me by bylo jednoznacne nejhorsi pozovat pred celym narodem.  Ovsem tu chuvu doma ji vylozene zavidim, ta by se mi tenkrat dost hodila. 

Moje kamaradka si u druhyho ditete vymohla ambulantni porod a nemohla si to vynachvalit, ale stalo ji to teda dost usili a nekterej zdravotnickej personal ji dost  hazel klacky pod nohy. Takze to jde i v CR, ale ztuha, to souhlasim. 

A to se v CR porad mimina po narozeni nekam odnasi? Ja mela za to, ze to uz je prezity a muzete mit dite hned u sebe? 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 08:16

V úterý jsem shlédla jednu reality show. Toto jsou rodiče jednoho 20 měsíčního zdravého dítěte, kteří chodí do práce a nemají opravdu čas na nic jiného, než se starat o dítě a potřebují pomoc se svatbou, aby na ní nevypadali jako křováci.

Online viktorka_od splavu
49355 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 08:20

Setare odnasi. muzes je mi u sebe to ano, ale “az pak” ofiko zduvodneni je, ze zena neni schopna na novorozene kvalifikovane dohlizet

Offline Pinot Noir
29889 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 09:02

viktorka_od splavu To záleží na porodnici, ne? Syna odnesli, protože jsem ležela jesje půlhodiny rozříznutá na stole, ale vzali ho vedle k tatínkovi, s ním byl tu půlhodinu, než mě dovezli na pokoj, kde už na mě oba čekali, a pak už jsme byli po celou dobu spolu. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 10:39

Setare pokuď je všechno v cajku, tak se dítko ihned po porodu dá mamce na prsa pochovat a třeba i tatovi a pak se ale musí odnes ošetřit pod zářič. A pak je to různý myslím, měla sem kamarádky co je měli u sebe i ty co jim je vozili, nestěžovali si žádná..

Offline Tabea
8114 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:04

Ounz A ty zarice nejsou na porodnim sale? 

viktorka_od splavu Jak se o nej neni schopna postarat? Jako ze ho nepochova, kdyz bude brecet? 

49355 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:06

Tabea ne, jakoze si spokojene usne zatimco dite se udusi nebo tak neco

Offline Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:09

viktorka_od splavu A to máš odkud?

Tabea  S těmi budou těžko jezdit po porodnici jak s nákupním vozíkem.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:11

Sweet Potato Si pamatuju, že v Podolí se vozí v nákupních košících děti, to mě pobavilo))

49355 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:13

Sweet Potato to mi rekla sestra, a opakovane a nejen mne. nebylo to sice vcera, ale ze se to u nas praktikuje stale jsem slysela i od cerstvejsich rodicek. zato slysim poprvne ze by doprovod nebyl vpusten, to pamatuju pred ctvrt stoletim na spolecne hekarne, tam to samozrejme neslo

49355 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:15

Mutziputzi ty voziky jsou vsude asi

20970 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:16

viktorka_od splavu a zase díra na trhu, něco noblesního na dovoz novorozence k návštěvě

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:17

ja mela malou po porodu skoro 3 hodiny u sebe (zrovna se na konci tech 2 obvyklych hodin menily smeny) a pak si ji odvezly sestry v tech 7 rano a privezly az nekdy po obede (to ze me ji potom zabavily a skoncila v inkubatoru je jina pisnicka :) ) ja to teda dopoledne prospala s klidnym vedomim ze o mimino je postarano a tu noc kdy byla v inkubatoru taky. Doufam ze se na skvrneti ty hodiny bez svojeho cloveka nepodepsaly.

Offline Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:19

viktorka_od splavu Tam jde myslím právě o ty společné prostory, asi jsou ještě leckde.

Jinak to odnášení dětí zlými Jezinkami nezvrdím, že je úplně UL, ale přijde mi to zbytečné démonizování a strašení dopředu.

Offline Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:21

Mutziputzi Já u Apolináře zažila upgrade z nákupních vozíků na moderní vozíko-postýlky, to bylo radosti! Nejvíc mezi personálem.

Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:28

Já rodila v Podolí nedávno a žádný nákupní vozíky jsem nezaznamenala. 

20970 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:42

tenzie a čim se vozí děti k návštěvám?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:44

Dneska uz se novorozenci vozí v tomhle

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 26. dubna 2018 11:48

Tabea sou ale samo kousek od, ale samo neznám všechny porodní sály