Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 06:43

paktofonika to blond v lodickach ses ty?? NONEKECEJ :))) bozi. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 07:28

0zero7 No ja. To bola taká divná fáza môjho života  Nikdy predtým ani potom som tak nevyzerala ani sa tak neobliekala ani nesmažila. A ďakujem za pripomenutie, dám to preč nech to tu nestrasi. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 09:30

0zero7  dík, jestli ten lis ještě najdu, tak to zkusím!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 10:19

Štvú ma ľudia ktorý píšu maily štýlom Súrne, potrebujem hneď.... Nemám problém vyhovieť ale stačí zavolať, nemám celý deň otvorený mail a nerobím F5, F5, F5 

Offline Vlaaa_p
59 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:18

Jdu si sem diskrétně zařvat, uá...

Dnes přijdu domů, v zahradě před domem místo okrasných stromků díry..... doufám, že té lidské sv..i chcipnou!!!

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:26

Jiná Realita Fakt zkus, jako musis obcas vysprtnout vic pozorne, ale neda se to srovnat, to samo loupat, napred zmacknout nozem, vyjede to samo vetsinou. Kdybych to mela vsechno loupat na aglio s olio tam me svihne.

paktofonika No ja jsem rada, ze jsem shledla, hele ted ti to podle me slusi mnohem vic, ja chodila do solarka jednou snad pul roku (tak jednou za tyden, 14 dni a byla to faze, kdy jsem nosila oversized levisky, tenisky, Threadless trickaa zrovna jsem se nechala ostrihat z vlasu pod pas na ofinu, no desne cool DJ proste . Byly teda i horsi obdobi, to priznavam cha cha)

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:30

paktofonika Hele neukaze se vsude email bez refreshe? Me v outlooku i na serverech

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:30

Vlaaa_p NO tak to je des, fakt suteren, policajti nepomuzou?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:33

0zero7 Ale jasné že ukáže, len ja nesedím celý deň pri počítači, keď potrebujem niečo súrne volám. Ale niektorí luďia sú fakt prípad, namiesto toho aby zavolali radšej budú obchádzať pol firmy len aby našli dotyčného. 

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:33

Vlaaa_p Tak to je mazec, tomu se skoro nechce věřit  Ovšem nám jednou ukradli lavičku z předzahrádky, takže by mě nemělo překvapit nic. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:36

0zero7 Threadless tričko som si musela vygoogliť :D Nechceš pridať DJ fotku? :DSom sa tiež kedysi učila na gramcoch ale moc mi to nešlo :D A ďakujem, cítim sa teraz dobre, asi som si tým musela prejsť aby som zistila že to nieje pre mňa.

Offline Vlaaa_p
59 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:36

0zero7 pochybuju, v ulici nejsou kamery, nebudu se ani namáhat to hlásit. 

Offline Vlaaa_p
59 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:40

Garfie Jojo, nejdřív jsem myslela, že tu úřadoval zahradník, ale byl překvapen, že mu volám a rozhodně u nás nic nevykopával.  Podle stop to vypadá, že to beztak nepřežije, je to surově vyrvaný. Ale dopálilo mě to fest...

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:41

Ja bych si s dovolenim odlozila par veci.

a) jsem debil a malo jsem se v nedeli namazala takze jeste porad vypadam jak sik langusta (vcera des, dneska lepsi)

b) Spotify mi z niceho nic zacalo rvat ve fitku do usi reklamu o tretinu hlasiteji nez hudbu, premium ucet samo mam - pres plan u operatora - takze tam musim zavolat, grrr. Pruda level 6, ale i tak, SPotify miluju.

c) od maminky z domu jsem si privezla walkmena a nejaky kazety (napred ze sentimentalni hodnota, ted zjistuju ze to je posledni hit). Mezi jinym i Jesus Christ Superstar, ktery jsem videla ve Spirale pred 100 lety a bylo to paradni, meli jsme stesti na Bartu plus dalsi super obsazeni, IMHO velmi dobre udelanej prepis, Prostejovsky super dzob. Takze jsem to tehdy desne zrala, i ted s emi to libi. Byla jsem lina, tak jsem si to pustila na YouTube. No a posloucham a se mi to nejak nezda, Psat od prvnich radku, Basikova cajk, jak je tam ten muzskej part, kdo to je??? To podle me neni nikdo z puvodniho obsazeni, to je DES jako!!!! Strasny!!

Myslim, ze je to tahle "verze" ufff

https://www.youtube.com/watch?v=uf35-Q74tdQ 

Prosim vysvetlit!! Co to je???!! Dam ruku do ohne za to, ze puvodne ten muzskej part zpiva nekdo jinej, nebo jsem fakt uplne mimo. Nakrklo me to dost teda.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:43

paktofonika NO tak to jo, chapu. Ja taky radsi volam, kdyz je to neco akutniho. POkud potrebuju paper trail, tak volam i pisu. To naprosto chapu.

Fotku hodim, retro vlakno jsem asi jeste nikdy nezkoukla, musim to napred prozkoumat haha.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:44

Vlaaa_p To je fakt pruda, preju tomu cloveku co to udelal samy hnusny veci, karma nekarma

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:54

0zero7 Teším sa, dám potom aj ja ešte jednu 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 17:59

paktofonika Hmm, no tak ted asi uz musim, mam fofr v praci, ale vynasnazim se, fakt! Ja delala s gramcema dlouho, ale zadny velky scratchovani, spis fakt pousteni muziky.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 18:07

0zero7 Píšou tam Miroslav Mokoš. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. dubna 2018 18:09

Bledule Smarja to vubec nevim kdo to je, ale je to strasny. Najela jsem bez prodleni na AJ verzi, pustim si doma tu kazetu, prisaham, ze to na origo suondtracku zpiva nekdo jinej, fakt ze jo. Toto bych zakazala, tomu panovy zpivat.