Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 11:40
Reakce na rasaNori:

Prave jsem na zastavce potkala mladou maminku s dvema holcickama a mela uz slusne vybarveneho moncla pres oko. Porad na musim myslet, jestli jsem se treba nemela zajimat, nabidnout pomoc, nevim...

​myslim ze takhle u ciziho cloveka nemuzes delat nic... a nemusi to byt vubec co myslis, treba ma kone, ja dostala parkrat takovou cenichovku:-))

vlastne me napada, mela-li deticky neni potreba kone, malem jsem uz zapomnela na ty rany kdyz se sklanis nad ditkem a ono si poskoci, jauvajs

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 11:51

Janulik03 711990 @viktorkausplavu ale ano vsak pisu, ze zlit nekoho od hlavy k patam octem je moc a videla bych za tim allohol. To je rozcileni na miste. Mne se jen nelibi prirovnani k zebrani a rozcilovani se nad studentskou tradici. Holt blbci se najdou i mezi maturanty. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 11:51

Z telefonu nejde zminovat pres zavinac?

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 12:51

U nas se octem a vonavkama strikali mladsi spoluzaci pri vchazeni do budovy skoly. Na ostatni kolemjdouci se to nepouzivalo, ani jsem o tom nikdy neslysela, ani se mi to nikdy nestalo, ze by me budouci maturanti necim polili. Jinak je to proste tradice a jako zebrani to v zadnem pripade neberu. Zrovna vcera mi maturanti u Lidlu pohlidali behem nakupu detskou motorku, ja jim pak dala padesatku a na oplatku jsem dostala bonbon. Mile to bylo.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:04

andulka01 barbucha 

Prodavačky nevěřily vlastním očím. Netknuté boty, bez podrážky a od docela dobré značky, prý ještě neviděly. Ujišťovaly mě o bezproblémovém vrácení peněz. Tak snad ...

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:04

Booože, tak som to prirovnala k žobraniu a podotýkam, že následne som to odvolala. Prosím o kruté potrestanie, prípadne aj pohrdavé oplutie. Slubujem, že už to nikdy neurobím.

Mám to aj za trest napísať sto krát natabuľu?

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:06

Janulik03 polij se octem, snad to bude stacit

Online rasaNori
8845 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:06

viktorka_od splavu nevypadala na kone, spiis ns vola doma. No nic, sere me to dal akorat...

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:10

viktorka_od splavu Ok a potom, si dám facku.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:13

S tou reklamací jsem šla přes město a nepřeháním, potkala jsem cca 20 skupinek maturantů. Řádí každoročně po městě nejméně měsíc. Později odpoledne často pod vlivem kde čeho. Odhadovat, zda jsou soudní nebo ne, mě nebaví, vyhýbám se jim obloukem. Naštěstí jsem nezaznamenala, že by po lidech něco stříkali. Ale dcera včera hlásila, že jde dnes do školy jako vandrák, páč poslední zvonění a ty fleky se nedají vyprat.

Online Karja
44704 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 13:50

Boha jeho to by me nikdy nenapadlo to lit po dospelych. Za nas se slo jen na deti a mladistve, kteri z toho meli prcu a jeste provokovali. Ach jo, to je jak kdyz je masopust, to uplne nesnasim ty blbosti kolem. My jsme meli jeste takovou ulicku, kdyz ctvrtaci pasovali tretaky, byla to prca, schvalne jsme si vzali stare obleceni a musim rict, ze jsem se dokazala cela umyt vcetne dlouhych vlasu ve skolnim umyvadle a ususit se pod fukarem. Pak se to zakazalo, ze to zavani sikanou, ale mne se to libilo, neprislo mi, ze v tech 10 vterinach muze nekdo dostat do vlasu vic mouky nez druhy nebo je to nejake degradujici.

Offline barbucha blogger
35861 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 14:01

Mirka 

Tak to s botkama dobře dopadlo 

Teda ale polejt mě někdo octem, tak mu zpřerážím pazoury...  Nesnáším ani to velikonoční polívání, bych vraždila! Co si to ty lidi vůbec dovolujou?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 14:57
Reakce na ice:

Z telefonu nejde zminovat pres zavinac?

​Klikneš tam kde ideš písať aby sa ti zobrazila klávesnica, klikneš v liste kde sa otvárajú fotky na hlavu, zobrazí sa ti zavináč a začneš písať a ukáže se ti ponuka. Je to trochu nesikovné ale dá sa

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 15:44

Být na místě 711990 tak snad tak se snad neudržím..

Ale já dnes potkala skupinku maturantů, co mě fakt rozesmáli! Byli v baletních dresech, hoši měli růžové tutu sukénky, a bílé silonky a předváděli rozličné tanečky, vypadali u toho, že si to fakt užívají. A toho s kasičkou jsem musela nahánět, protože si ani nevšiml, že slzím smíchy a vysypávám všechny drobné z peněženky.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 15:53

Když už jsme tu u těch studentských oslav - kdo z vás měl půlení? Tady v HK to frčí hodně, co vím i v Plzni, ale třeba v Praze to moc lidí neznalo

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:12

Lama_z_Lana Was ist das?  Já jsem původně z plzeňskýho kraje, ale do našeho městečka to asi nedorazilo.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:12

Lama_z_Lana V Brně rozhodně bývá, ale asi jen na některých fakultách.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:16

coralline Party v polovině VŠ studia - zpravidla na začátku letního semestru ve třeťáku.

Online slniecko admin
19572 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:17
Reakce na paktofonika:

711990 Zu Aha, no keď som bola na strednej ja (neviem ako je to teraz) tak sme išli s tablom, po ceste sme vyberali peniaze, cigarety...

​A vyspevovali a hulákali...a keď potom ďalšie roky bol v BA maturitný týždeň, tak sme už ako ofrklí vysokoškoláci ostentatívne zatvárali okná na študovni v univerzitke a hundrali na tých pubíkov....

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 27. dubna 2018 16:20

Lama_z_Lana Aha, tak na VŠ už jsem byla v Praze a party byly furt, nejen v půlce (ne že bych se já nějak ve velkým účastnila, mě to nikdy nebralo).