Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. května 2018 22:05

999 Jako jo, ale na druhou stranu, to samy by mohl rict chlap - proc by to nemohlo bejt naopak?  Proc by zenska nemohla rict - ale jo, milacku, brala jsem si te z lasky a ty ted chces v obyvaku kino i se sedackama, no proc ne, kdyz ti to udela radost ...

Melo by to fungovat obema smerama, delat si ustupky navzajem, ne jen jeden. A to uz jsme zase u tech kompromisu a dohodnout kompromis holt vzdycky boli. ..

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. května 2018 22:10

Jo a k tem koupelnam - pokud mi nekdo vleze do koupelny, tak ocekavam, ze mi nese predat hovor minimalne od prezidenta. V opacnem pripade to ma za nasledek, ze se opet zacinam dusledne zamykat a vydrzi mi to nekolik dalsich mesicu  prej kresilko,  mozna tak prede dverma 

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 14. května 2018 22:11

MP Meri To podepisuju :-). Když chce chlap kino, ať ho má :-). 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 14. května 2018 22:24

MP Meri kino samozrejme! musi to byt oboustranny proste

uplne vidim chlapka co si minulej tyden koupil kolo za stovku a ted smlouva o ten sutrik 

49352 příspěvků moje polička 14. května 2018 22:27

MP Meri hovory v koupelne neprebiram ani od prezidenta! tam mi muze jedine dite nebo partner. mozna jeste maminka.. kdyby nebylo zbyti. 

Offline VeronikK
363 příspěvků moje polička 15. května 2018 08:55

Mě nevadí, když je nás v koupelně víc. My si popovídáme, když se muž válí ve vaně, já si umeju zuby, proberem, co budem ten den dělat a tak. Ale je to tak, že nám to vyhovuje, žijem spolu dlouho a tak jsme si to tak zvykli. Kdyby to jednomu vadilo, tak se to naučíme jinak...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:04

To by ma zaujímalo ako to prebieha keď je záchod v kúpeľni. Tam asi dve umývadlá nedávajú zmysel že? 

49352 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:09

paktofonika no spravnej hardcore by byly dva zachody

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:13

viktorka_od splavu Akože dáme pokec na zachode? 

49352 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:14

paktofonika uz stari rimane...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:20

viktorka_od splavu No tak ľudia sú rôzny no....Ja som v kúpeľni a na zachode rada sama. 

Offline Potrefenáhusa
38860 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:31

paktofonika tak sdílenej záchod s koupelnou by mi samozřejmě vadil, to fakt jen když je to úplně nouzový řešení a jinak to nejde. Pak takový ty zkrášlovací úkony teda taky dělám radši beze svědků (typu holení nohou, zas nemusej fakt vidět všechno), ale jinak koupelnový hovory jsou dobrý, když je na to čas a klid. No a ráno v provozu bych si někdy ráda vyčistila zuby synchronně a nečekala s plnou pusou pěny až si někdo opláchne kartáček...

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:09

Ako záchod s kúpeľňou spolu som kedysi tiež myslela, že nikdy, teraz si to veľmi pochvaľujem, obe kúpeľne máme tak. Samozrejme, že som tam sama, ale ten pocit, že všetko poruke čo potrebujem, poprípade si v rámci ehm cyklu hneď vleziem aj do sprchy...

No a dve umývadlá sú tiež super, tie máme teda len v jednej kúpeľni, v tej, kde mám aj práčku, keď potrebujem nejaké veci predprať a nemusím vyťahovať lavóre....

Offline Potrefenáhusa
38860 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:14

slniecko doufám, že na téma lavóre se vyvine standardní debata!!!!!

(A savo máš? :-D)

49352 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:38

slniecko jeste bidetovou sprsku doporucim:-) muz hrozne frflal (ano jeden z predmetu sporu na tema “zbytecne zarizovaci predmety”:-)) pouzivam denne, a nemusim se na umyti svlekat do pul tela a lezt do sprchy

dve koupelny obe s wc mame tez, mne se to sice nelibi vubec, ale prostor na 4 mistnosti bohuzel neni, a 1 wc +1 standard koupelna by bylo strasny peklo, takhle muzou byt dva lidi soucasne na wc nebo se dva soucasne koupat

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:53

slniecko Lavóre :D Ja sa priznám že nič nepredpieram,mam k tomu trochu averziu z čias keď som nemala pračku a prádla som v lavóre a žmýkala v sprche   Mam pracku nech to robí ona. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:56

Potrefenáhusa No ja to vôbec nepoznám také to že zrazu musíme všetci do kúpeľne a to sa mi neostávalo ani keď som mala spolubývajúcich a ráno sme odchádzali do školy v tú istú dobu. Ako keď viem ze je priateľ v kúpeľni tak sa mu tam nenanominujem že teraz hneď aj ja potrebujem. Idem si spraviť niečo iné medzitým a potom tam idem. Proste mi to nejde do hlavy že zrovna všetci musia byť v kúpeľni v ten istý čas. 

Offline Potrefenáhusa
38860 příspěvků moje polička 15. května 2018 11:01

viktorka_od splavu mně ta bidetová sprcha krom výše uvedenýho přijde uplně boží na takový ty špinavý práce, napouštění kýble, umejvání bot/kočičí kadibudky/želvího akvárka, všechno to, co jsem dřív musela dělat ve vaně (což se asi v baráku řeší nějakou provozní sprchou, ale v bytě to zvýšilo uživatelskej komfort asi tak o miliardu procent, plus to umejvátko na ruce, takže návštěva neleze přes půlku bytu do koupelny.

Offline Potrefenáhusa
38860 příspěvků moje polička 15. května 2018 11:09

paktofonika no a tak já jsem třeba schopná se 20 minut sprchovat, pak si fénuju vlasy a tak, kdyby měl někdo půl hodiny čekat, až se vykýbluju, tak ho asi mrskne.

nebo když je někdo zvyklej si dávat večer teplou vanu, tak čekat půl hodiny za dveřma nebo pospávat na gauči by se mi taky nechtělo, když jsme se třeba celej den neviděli. Jako u všech úkonů fakt bejt nemusim a naopak, některý věci taky považuju za čistě soukromý a asistence by mi vadila, ale jinak mám čas společně strávenej v koupelně ráda.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. května 2018 11:13

Potrefenáhusa 

Bidetová sprcha, fakt boží věc, já teda oceňuju i její asistenci při čištění toho záchodu.