Samantha Nevím, jestli jsi mě správně pochopila :-). Já jsem to myslela tak, že jsem byla mnohokrát svědkem situace, kdy byl chlap opravdu blízko momentu, aby byl v očích ženy tím vysněným princem a on to totálně podělal...
Stěžovací vlákno
999 nevím, jak to myslela Samantha, ale já bych řekla že jeden takový okamžik nedokáže "shodit" celý vztah, jako to zklamání někdy může být smutný, ale stane se... kdežto když toho svého "prince" člověk vidí jak to kupí jedno na druhý, tak se to prostě v jednu chvíli fakt může podělat nafurt:-/
Garfie no, já bych měla trošku obavy... ty svého muže znáš, tak víš asi jak bude reagovat. já bych se bála, že bude stát při kamarádovi a budu zklamaná. asi bych neřekla nic...
já být Garfie, tak to klidně vysypu... oni chlapi takovýhle věci neřeší
je to prostě Kamarád a tak to zůstane, dokonce bych si tipla, že se ho ani nebude nijak zastávat, anžto ho ani nenapadne to nějak rozebírat
viktorka_od splavu On při něm nebude stát, aspoň ne výrazně, ale zklamaný bude on :-( A pozmění to jeho pohled na něj.
Samantha Jj, tak nějak to bude...
Samantha no že zůstane kamarád to je samozřejmý. já bych prostě těžko nesla, kdyby se ho zastával
přesně tak jsem to myslela
dneska už nemají moc příležitostí být za kavalíry a když už jo, tak příležitost zahodí
možná je problém taky v ženách, které stále za každou cenu musejí být emancipované a stydí se nechat si odnést těžkou tašku
999 nevím, jak to myslela Samantha, ale já bych řekla že jeden takový okamžik nedokáže "shodit" celý vztah, jako to zklamání někdy může být smutný, ale stane se... kdežto když toho svého "prince" člověk vidí jak to kupí jedno na druhý, tak se to prostě v jednu chvíli fakt může podělat nafurt:-/
jo , tak to je přesný
Samantha s taškama nemám problém, ani s takovým tím "běžným" slušným chováním, pamatuju teda i děsný burany bohužel:-( ale když už jsme v těch stížnostech... jako většinu času je většina ženských v nějakých těch keckách a riflích, takže se to pánové nemají kde naučit - ale i když doma fakt burana nemám a tohle jsem se pokoušela vysvětlit, mám dojem že už máme přesedláno na oslíka, jaks psala: takové ty výjimečné chvíle kdy se jde do divadla, na ples.. dámě je třeba podat rámě a pomoct jí do taxi nebo ze schodů apod, páč šaty na zem, psaníčko, vysoký podpatky.. každej den něco takovýho vážně nepotřebuju, vpodstatě je to přežitek - ale má to opodstatnění a původ právě v dobách, kdy takhle "nemožná" byla dáma furt. ale mám smůlu. a mám dojem že to tak původně nebylo. ale třeba si to jen namlouvám a tehdy jsem to neviděla/nechtěla vidět
999
přesně tak jsem to myslela
dneska už nemají moc příležitostí být za kavalíry a když už jo, tak příležitost zahodí
možná je problém taky v ženách, které stále za každou cenu musejí být emancipované a stydí se nechat si odnést těžkou tašku
Ty moc čteš o zámořskejch móresech viď? Kolik takovejch kolem sebe znáš?
kušuj ![]()
právě kvůlivá takovejm jsou ty chlapi dneska baby
edit: sry, tys asi myslela , kolik znám takových žen a ne mužů...
a sebe za takovou nepovažuješ
tak promin
... a odpoved: znám takové 4 :) (ženy)
Mutziputzi no já bych neřekla "stydí", to určitě ne, ale takový ty hrdinky "to zvládnu sama, nikoho nepotřebuju", tak těch znám hromadu. jsem k nim svého času patřila taky.
Samantha viktorka_od splavu Já teda beru všechno, jako smrt, kvůli mně to určitě neni![]()
viktorka_od splavu Zastávat se ho určitě nebude :-)
Ale jinak jsem si uvědomila, jak je to strašný, vždycky jsem ji měla za takovou uťápnutou, tichou a jednoduchou holku a dneska jsme se hrozně nasmály a bylo to setkání hrozně fajn. Ona teda není žádný lumen, trochu jednodušší je, ale je milá a dnes i překvapivě vtipná. Uvědomila jsem si, že ten dojem vytvořilo, jak se vždycky držela v naší přítomnosti zpátky-protože jsme jeho kamarádi, v podstatě jediní opravdoví a jemu hrozně záleží na našem mínění-a ona měla zjevně strach, aby něco nepokazila. :-( (je třeba dodat, že je o dost mladší).
A vzpomněla jsem si, jak jsem se ozvala jeho jiné ex, jako že je mi líto co se stalo a že už se neuvidíme a přeju jí hodně štěstí a ona reagovala hrozně nadšeně, jak je ráda, že jsem se ozvala, že má strach komunikovat s kýmkoli z jeho okolí, protože všichni budou hrozně proti ní a jak mi hrozně děkuje....docela mě tím tehdy překvapila, ale až teď mi to dává trochu větší smysl...A to byla na rozdíl od této úplně jiný typ-krásná, sebevědomá, schopná...
viktorka_od splavu Samantha To co mám na mysli já, nebylo o těch drobnostech, co se kupí...Prostě jediný moment, a bác...
999 je mi to jasný. obojí je hrozná škoda. přijde mi že stačí hrozně málo.. jak to podělat i jak to nepodělat. akorát to nepoplést![]()
Garfie To je hrozný, jak to pak všechno do sebe začne zapadávat, viď? A člověk si říká, jak jsem mohla být tak slepá.
Sweet Potato já mám bohužel zkušenost, že chlapi to někdy nepobírají ani pak. a to ani když se jim samotným stane to samý
Sweet Potato Přesně!! Trochu mě to polekalo, říkám si, před čím vším ještě zavírám oči?
moninika já pravidla chápu, ale v databázi vidí, že je to auto rezidentské, tak si myslím, že by stačila ta pokuta a ne odtah. Jako o tri ulice uz je Praha 4 bez zón a cestou domů je v boční ulici tak deset vraků, které tam někdo odstavil s ty neodtáhnou, že jo, protože by si pro ně nikdo nepřišel a nezaplatil...ačkoliv spousta z nich má i RZ...tak budem prudit slušný lidi, co o týden zapoměli a ty odrbem.
Tak to vidím já.
Catherinne jo, ty vraky mě štvou ze všeho nejvíc. ty tam zůstanou nafurt
odtahování je bezva kšeft, proč si to kazit
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.