Mohučanka Taky dobrý ![]()
Stěžovací vlákno
Mohučanka radši ani nepočítám kolik škrabek jsem takhle už vyhodila...Ale sklupky do myčky nedávám to je fakt :)
Nějakej kus nábytku nebo co mi tu vydává divný zvuky, jak kdyby tam bylo malý zvíře nebo fakt velkej hmyz. Tak čekám, jestli na mě vyběhne myš nebo tarantule.
![]()
Je mi jasný, že se jenom něco roztahuje tim horkem, ale už mám z toho tiky ![]()
coralline larva tesaříka?? Tak jako to jemně cvaká v trámu - je to ono? My jsme totiž dnes a včera vypreparovali z trámu dvě - a je po cvakání. Pěkně nechutný, tlustý larvy. Kde se tam vzaly, to věděly jen ony.
Myš bys určitě poznala, to je hlasitější štrachání.
Gellnerova Nemám trámy. A nechci žádný larvy ![]()
coralline Tak to bude dobrý, larvy to nebudou. Nám to chrumkalo takový ty podkrovní čumějící trámy. Tak to cvaká jen teplem
.
Já bych řekla, že teplem už cvaká leckomu, nejen nábytku.
Kora Jo, jen plevel je v pohode. Ruze melou z posledniho, i kdyz ty jako jedny z mala zalivam, rododendronu uschly a opadaly ty konecky, co z nich jsou dalsi rok kvety, trava jak rejzak, sakura uz asi chcipla uplne a bodlaky se v te spousti bujne zelenaji. Semena nam sem litaji ze sousedniho neudrzovaneho pozemku a je jim tu dobre, koreny to ma metr do hloubky a sajou ty zbytky vody. Pozemek vzdycky nekdo poseka na jare a na podzim a jinak tam buji divoka nezadouci vegetace.
Kora Je to tak. Ale "index schnutí prádla" je na jedničku
.
whiskas jo, zrovna včera jsem si tady stěžovala jak mi zmokly čtyři pračky.
Jedinej déšt delší než pět minut za poslední tři měsíce a já ho trefím s velkým prádlem.![]()
... Jedinej déšt delší než pět minut za poslední tři měsíce a já ho trefím s velkým prádlem.
no ale to už musíte bejt fakt velkej šaman! ![]()
Kora Já vím, blbý, ale per dál, třeba to bude fungovat (pro blaho lidstva)
.
whiskas Index schnutí vytřený podlahy taktéž na jedničku. Ovšem já jsem vypadala, jak kdybych vylezla ze sprchy, mokrý i vlasy
Já úklid ani normálně neoblibuju a tyhle podmínky to teda nezlepšujou.
coralline
taky jsem dnes uklízela a nejvíc jsem se zapotila při převlékání postele a luxování matrací
. Úklid nebyl dobrý nápad.
whiskas No jo, jenže to by člověk nemoh uklízet měsíc v kuse ![]()
coralline až dva až tři.. ![]()
coralline Tak jedině noční směny. Teď už začíná být příjemně a po půlnoci to bude paráda. ![]()
whiskas aha tak u nás je "příjemně" venku, ale uvnitř je strašně pořád. tak někdy ráno ke čtvrté hodině se to konečně vyvětrá.. a dá se spát. uklízet teda ani nápad![]()
viktorka_od splavu Tak my máme doma docela dýchatelno a teď, co jsem otevřela všechna okna, tak by se dalo říci, že máme i svěží vzduch (v rámci možností, samozřejmě).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025