Karja to je normalni - kamaradka po vyvarovani lahvi musela postupne vyhodit vsechny hrnce - pokazde zapomnela a 2 x sedela vedle a ani ten smrad ji netrknul, pak koupili sterilizator do MW.
Stěžovací vlákno
Nevím kdo tu hledal bydlení, tak to dám pro jistotu do více vláken, třeba se zadaří - ale bude to chtít rychle. Je to z FB a už jsou tam ohlasy
BYDLENÍ - VRŠOVICE
2kk - 15.000,- se vším všudy
Vzhledem k náhlému stěhování pryč z Prahy, hledám za sebe a svou přítelkyni náhradu do tohoto bytu v super lokalitě. Podrobnější info níže. Velice spěcháme, proto mne neváhejte kontaktovat, buď skrze FB, případně na čísle: 721621325. Za sdílení budu moc rád, pokud o někom víte, neváhejte. Dík.
INFO:
Holandská, Praha 10 - Vršovice
2kk + kotelno-špajzo-kamrlík sdílený se slečnou naproti.
15.000 nájem, včetně energií, poplatků i internetu!
Byt je čerstvě po rekonstrukci.
Krásný vnitroblok, využívali jsme jako vlastní zahrádku.
Bezvadný domácí.
Lokalitu Vršovic snad velebit nemusím, ale jen krátce:
V dosahu bary všeho druhu, jak "Hipsta-cool-party" nahoře v Krymské, tak pajzlíky smrdící časem dole. Mezi tím vinárny, parky sady, několik sportovních hal, nepřeberná tuna skvělých restaurací a obchůdků všeho druhu.
Dopravní dostupnost ideální. V centru jste za 10-15 minut.
K nastěhování klidně ihned, případně začátek září.
Spěchá.
Prohlídky po domluvě, k dispozici jsem.
Děkuji a neváhejte. Je to fakt paráda, mrzí mne že to opouštím.
Hezký večer.
paktofonika hledala ubytování. Asi je to trochu malé, ale možná lepší než drátem do oka?
Solathis Stále hľadám, ale nemyslím si že je znížené prízemie super. Teda zaradila by som to do kategórie nikdy.
paktofonika tak pardon, já to ani moc nepročítala, protože jsem nevěděla požadavky. Jen jsem si říkala kdyby náhodou.
Torrah ALe veď v pohode, ja to nekritizujem, možno tu je niekto komu to nevadí a bude sa mu to hodiť ![]()
takže všude leje. jen u nás spadne každé půlhodiny jedna kapka a zdá se, že to nebude lepší.
akorát se nedá sušit prádlo a dělat něco venku ![]()
paktofonika V Holandské jsem bydlela
Jsem asi úplně slepá, ale nic o sníženém přízemí nevidím ![]()
Pinot Noir já na Ruský asi 2 minuty cesty, imo je to nejlepší část Prahy.
paktofonika hm, to bude asi do vnitrobloku
paktofonika Aha. No co, když chceš kouknout z okna, stoupneš si na židli ![]()
To chápu, taky bych to nechtěla.
Potrefenáhusa Jojo, bydlelo se tam parádně.
Pinot Noir holandska je skvela.... plus super cena... to snizene mozna proto, ze vnitroblok uzivany jako vlastni zahradka? Ale nemusi to tak byt, jen dedukce...
Potrefenáhusa No ale mne nejde o výhľad alebo hluk, ale o to že tam asi bude kosa, vlhko, málo svetla a proste pivnica. Už som počas školy v takom vyte bývala, pri umývaní riadu som pozerala ako rastie tráva a teda už nikdy. Asi možno vyzerám ako nevďačnica ale proste tak to je no.
paktofonika aha, tak to tak fakt je...skoda
paktofonika Já z toho mám hrůzu, protože kolegyně v takovém bytě bydlela a neustále tam měli problémy s odpady a několikrát jim celý byt zaplavilo to, co přeteklo že záchoda
Vím, že to asi není obvyklá vlastnost těchto bytů, ale ty její popisy byly tak sugestivní, že bych do toho nešla.
paktofonika Ja bych do snizeneho prizemi taky nesla. To je tak pro lidi, co chodi domu jen prespat vcetne vikendu. Vadilo by mi I bezne prizemi, hodne vetram a s otevrenym oknem bych v prizemi nespala.Drzim pesti pri hledani.
paktofonika Máš zkušenosti a nejspíš i dobrý odhad. Já bych se tam ještě bála - zlodějů i možnosti úniku při požáru a tak...
Torrah ALe veď v pohode, ja to nekritizujem, možno tu je niekto komu to nevadí a bude sa mu to hodiť ![]()
Ja bych se tam asi šla minimálně podivat,pokud by to šlo. Kdyby to melo byt treba na pul roku a hledat dal. Protoze z Prshy se hleda mnohem lépe, nez ze Slovenska.
O pěkně byty je dračka,vim,jak hledala pred dvěma lety dcera a určitě se to nezlepsilo. Ráno zavolat na inzerát a odpoledne prohlídka s dalšími deseti.
V suterénu ani přízemí bych bydlet nechtěla, ale jak říkám, jako nouzovku na čas a hledat dal..
Jen názor ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje