Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. února 2023 15:14

Zuzuli Haha, soucit sestro  Nám se po nedávno rozbité pračce rozbila myčka (fakt stoletá, má celá dvě tlačítka). Taky se odhodlavame to zavolat majitelce, počítáme s tim, ze se bude opakovat minulé - zavolejte opravare a za 40 % ceny (hahaha) nechte opravit. Naštěstí bez mycky se dá nějak (narozdíl od pracky) fungovat.

Ale už se nám to tu snad krátí ...

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 05. února 2023 15:41

MP Meri dik, nam snad taky

Jsem fakt extremne motivovana koupit i malicky byt, za soucasne ceny, se soucasnou urokovou sazbou, jen abych z toho najmu vypadla. Tohle je byt pres zname, patri muzi kolegyne meho taty. Dokud spolu pracovali, bylo to v pohode. Ja zavolala tatovi, on ji to rekl a ona to jako prakticka zena s muzem vyridila. Ale nedavno sla do duchodu a situace se trosku zkomplikovala. Predtim jsme ctyri roky bydleli v byte nedaleko, byt po rekonstrukci, skvele funkcni, nove spotrebice a kuchyn, cely dum patril nekolika spoluvlastnikum, vsechny byty se pronajimaly, fungovala tam spravcovska firma... Znacka ideal. Akorat nam za ctyri roky zvedli najem o 50%. Pokazde prinesli smlouvu na dalsi rok a uz s vyssi castkou, pokud se nam to nelibi, muzeme se odstehovat. Takze stehovani do dalsiho najmu pro me asi ted neni reseni, ja bych rada se tak do roka a pul uz stehovala do vlastniho. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. února 2023 15:50

Renusatkonie je Neutrogena zrovna americka znacka?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2023 16:20

Mrakoplas Myslím Johnson, ale to právě je ta řada norská receptura. Jako v každém případě mi to pomohlo víc, než vše do té doby. A já to ráda používám i na rty.

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 05. února 2023 16:21

Dekuji všem za doporučení na suchou pokožku. Zatím jsem zakoupila Linola lotion na radu euridike při cestě z chalupy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. února 2023 16:38

Renusatkojj ja som neutrogenu telove mlieko raz mala, bolo fajn ale na moju sucharinu stale malo. Ja mam tak suchu kozu, ze ked si v zime nohy nemastim, tak sa supu, az snezi

Tak Betty ja som spokojna s Cerave SA smoothing cream, kupila som ho najma kvoli keratosis pilaris na rukach a stehnach ale pouzivam uz na cele telo, dobre hydratuje a necitim po nom ziadny film.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. února 2023 16:56

Zuzuli Jo, my jsme na tom stejně. Nakonec nás přesvědčilo i to, když nám známa spocitala, kolik "vyhodime" za nájem, když budeme čekat na lepší úroky/situaci na trhu. V podstatě pokud nemáš v plánu nemovitost koupit a za rok prodat (za rok ty ceny opravdu můžou byt lehce níž), tak se ti to pořad vyplatí, protože ve strednedobem i dlouhodobém horizontu ty ceny budou stejnak růst. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2023 17:22

Mrakoplas Mléko mi taky nepomohlo. Tohle je krém a s velice silnou hydratací. Mám to jak ty. Teď konečně druhý rok pokoj a předtím jsem vyzkoušela kde co, i z tady jmenovaného, třeba ta Linola mi nepomáhala, synovi ano. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2023 19:51

Dal jsem si trošku svařáčku na zahřátí

Opilý majitel areálu najel v Harrachově na rolbě do 18leté lyžařky.

Tak super vědět, když tam máme na lyžáku syna.

Offline Mulen
4963 příspěvků moje polička 06. února 2023 06:59

Renusatko

Byli jsme v sobotu lyžovat. Jednak než jsme se tam přes dva policejní zátarasy dostali.. A pak, ten pocit, že když necháš přes den rozsvícená světla, tak auto odpoledne opravdu nenastartuje, je fakt k nezaplacení!

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 06. února 2023 07:34

Renusatko To je kretén!  To nebyl jeden svařáček....

Zuzuli Ty jo, tohle je mazec! Já bych se ti za všechny majitele bytů chtěla omluvit, přísahám, že jsem hodná a moji nájemníci mě mají rádi! A na tu pračku fakt opatrně, já nechci strašit, ale mám v zásobě jednu hrůzostrašnou historku. 

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 06. února 2023 08:12

Garfie uz jsem volala domacimu a posle sem elektrikare. Nejhorsi je, ze se citim jak debil, ze resim probijejici pracku. Muz to povazuje za zbytecne, proste ji mam vytahovat ze zasuvky. Prej prehanim, kdyz rikam, ze pracku potrebujem a ja se od ni fakt nechci nechat zabit. Domaci bez pozdravu do telefonu jen rekl "no, co je zas"... 

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 06. února 2023 08:37

Zuzuli Strašný, fakt. Muže neposlouchej, to není sranda. 

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 06. února 2023 08:45

Zuzuli teda domácí a bohuzel i muž  ne opravdu nepřeháníš a ne opravdu je potřeba, aby to zkontroloval odborník, nechceš, aby blba pracka zabila tebe a už vůbec ne malou, ze  pevne nervy ti preju!!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. února 2023 09:18

Zuzuli Pronajímal byt a bydleli mu tam lidi. Co na to říct

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 06. února 2023 09:32

Zuzuli prístup prenajimatela aj tvojho muža je otrasný. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. února 2023 09:53
Reakce na Garfie:

A na tu pračku fakt opatrně, já nechci strašit, ale mám v zásobě jednu hrůzostrašnou historku. 

​Ale tak to nemůžeš sem takhle psát, teď to chcu hrozně vědět!! 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:01

Garfie Karoleena Já to vědět nechci. :-D

Zuzuli Dobře děláš. To je trapák, solidní pračka, co vypere a nemá tisíc programů, lze koupit nová za 6000, nebo od někoho klidně za 1000-2000 v dobrém stavu. Mě by hanba fackovala se takto chovat k nájemníkům. Přeju ti, at vám dopadne bydlení co nejdříve a nemusíš se takhle furt kolem něčeho stresovat.

Offline moora
8662 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:01

Garfie tak jsem vysperkovala k dokonalosti garfiebeh na vlak, abych naskocila v posledni vterine do spatnyho...

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:04

moora  Nene! Promiň, nepřeju ti to, ale směju se! Podívala ses aspoň na nějaké hezké místo?