Stěžovací vlákno
nonemy tak potom uz jen - kdyz nepujde ina a styky prerusit nechces, musis k psychologovi ty, aby ses s tim naucila srovnat
nonemy tak to je blby. Pokud se bavite mailem nebo pisemne pres telefon, nejlip na ty utoky asi nereagovat. Pokud osobne, asi bych se po nekolika rejpancich zvedla a odesla, i kdyby se mela maminka postavit na hlavu. A kdyz by priste zacala vycitat, tak znovu. Co dela bratr, ze na nej si to nedovoli?
Edit - a jak pise Viktorka, asi by bylo dobry se s nekakym psychologem poradit, jak k tomu pristupovat.
viktorka_od splavu asi jo, protože sama si s tím neumím poradit
Kokoska nereagování nepomáhá, potom vyčítá, že nereaguji, skončilo to tím přerušením styku a po čase útočí znovu. Popravdě nevím, v čem je u bráchy rozdíl. K němu si to prostě nedovolí.
(smazáno)
nonemy nechci tě děsit, ale tohle nemá východisko. Nůž na krk.: léčení nebo přerušit kontakt. Musíš být v pořádku pro svoji rodinu. Konec sebeobetovani.
Já se sem mezi ty závažný stížnosti vložim s jedním nekorektním hejtem, ale potřebuju si ulevit - každej, kdo ke svýmu pochlastávání potřebuje hlasitou technoparty uprostřed obytný čtvrti, je vypatlaná nula. Už to trvá třetí den, mám tik v oku a vzteky mi pulsuje žilka. Zejtra jdu požadat o přesun a když to neklapne, tak mi to bude stát další peníze. Achjo.
Jediný plus je asi to, že sem nucená být asertivní v cizím jazyce ![]()
Ajaj, fakt lituju a soucitim, uz bez spuntu do usi nikam nejezdim... kde jsi?
Lilly_Ku V Berlině ![]()
edit: a špunty si koupim jakmile otevřou!
Ounz Potlapkávám, jednou do roka mám pod oknama kolotočáře, umím si to představit.
OliveOyl no..to je trefný přirovnání. To musí bejt teda taky děs, oni ještě většinou hrajou michala david a atak ne?
Ounz Ohropax ![]()
Soucítím, tohle nesnáším a taky by mě to vytocilo. Drzim palce, at to vyresis.
nonemy Tebe teda potlapkávám, co se do Tebe vejde.
Myslím, že je to manipulace jak vyšitá. Podepsala bych se pod to, co psala continuity . Radila bych Ti nějakej kurz komunikace nebo aspoň nastudovat literaturu. Já četla Nenechte sebou manipulovat od Thomase Wilhelma, docela mi to pomohlo.
Ounz no jistě, Míša se hodí vždycky. O půlnoci ho naředí Ben Cristovao, kterej dělá, co ho baví s lidma, co ho baví a v osm ráno ho vhodně doplní Helenka, co chytá na pasece motýle.
Tulipe Díky za tip :)
OliveOyl Obože obože! Tlapkam taky ( minimálně do zásoby!)
OliveOyl Moc děkuji za podporu i doporučení knížky!
Ounz no jistě, Míša se hodí vždycky. O půlnoci ho naředí Ben Cristovao, kterej dělá, co ho baví s lidma, co ho baví a v osm ráno ho vhodně doplní Helenka, co chytá na pasece motýle.
. Promiň, směju se, ale můžu si to dovolit!
My jsme obklopeni kolotočářskou komunitou, celou zimu opravují maringotky a atrakce a když má někdo narozeniny, je to v tom duchu, jak píšeš ![]()
Ounz soucítím. To ti sice nepomůže, ale i tak. Ať se přesun podaří zařídit!
nonemy muzes. Moje babicka (mamky mamka) je uplne to stejne, z kazde navstevy moje mati odjizdela v slzach a s pevnym presvedcenim ze uz nikdy vice...presne do dalsi navstevy. A ja to chapala vzdycky a vzdy jsem stala za ni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje