Blanka Děkuji moc, to je milé, co píšete! :-) Ale vlastně asi ano, můj muž má veliké štěstí!!! ![]()
Stěžovací vlákno
Garfie tak to ho beru do ochrany!
Ze na benzínce nejde platit kartou v telefonu by mě nenapadlo ani ve snu. Spíš by mě udivilo, kdyby on byl první a poslední.
Tabea ono se nikdy a nikde neda spolehnout ani na fyzickou kartu, nejakou hotovost je dobre mit u sebe vzdycky.
Kokoska já se přiznám, že se na kartu spoléhám velmi. Od covidu jde u nás platit kartou v každém pekařství houska za 50 centů, takže peníze nosím minimálně. A když už peníze mám, tak spíš ne třeba 60€, abych zaplatila benzín v nádrži. Tam bych fakt cekala, že pokud nejde zaplatit kartou, tak bude na tankovacím stojanu cedule jak vrata. Respektive všude, kde nejde kartou zaplatit, očekávám, že mi to bude oznámeno předem.
Tabea jo, to by melo byt.
Tabea No to ne!!!
Už den před tím jsem všude platila já, protože zapomněl peníze doma. A teď vezl dítě na letiště, ty jo, to se fakt může stát cokoli.
Kartou zaplatit můžeš, ale jen fyzickou, musíš ji strčit do turniketu.
Garfie fyzickou kartu si nepamatuju, že by ji po mně kdy někdo chtěl. Takže jsem tým "pan Garfie je nevinnen, hanba benzince!" ![]()
Tabea To neuhraješ, pan Garfie žije v Japonsku a ví, že tu kartu občas projet musíš!! ![]()
Tabea já v Evropě taky. Kolikrát nemám ani tu housku, vlastně dost často chodím bez peněženky. Ale technologická velmoc Japonsko má evidentně jiné zvyklosti![]()
U nás ve firmě se rozmohl takovej blbej zvyk. Někdo vytvoří report, ten pošle třeba 20 lidem, kterých se nějak týká. A jeden z těch lidí potřebuje svoji část řešit. Ale neřeší to s tím jedním nebo dvěma zainteresovanými, dá odpovědět všem. Takže všech 20 lidí má celou konverzaci, která se 19 z nich netýká.
A není to, že by se omylem uklikli, to se samozřejmě stávalo vždycky, ale jednou za uherskej rok. Teď je to furt. Nevyhnutelnej důsledek podle mě bude, že si lidi zvyknou ignorovat tu tunu balastu a sveze se s tím i nějakej e-mail, kterej ignorovat neměli.
Evaeva No oni vlastně bezproblémově fungují na různé platební aplikace Quick Pay, Rakuten Pay, PayPay, je jich asi milion, ale klasická platební v telefonu je fakt občas problém! ![]()
Garfie teď jsem někde četla, že evropské NFC čipy nejsou úplně kompatibilní s japonskými terminály.
Sedm hodin ve vlaku cestou na Slovensko a už v Pardubicích máme skoro hodinu sekyru. ![]()
continuity no tak to je k vzteku, protože jakmile se to takhle někde sekne, tak pak se to jen nabírá. Protože se pouští ty vlaky, co jedou na čas. Držím palce, ať se to tobě nestane.
coralline
to je děsnej nešvar.
Tak Betty hned. na krev se neceka, atb se davaji neprodlene. muze to byt cokoliv, neriskovala bych ani omylem
Ty dostáváš atb jen na flek? Mám problémy se střevy a to bych nedávala. Flek mám i po kousnutí komárem, teď mám i po té, co jsem si sundala nezakouslé klíště. To bych je asi musela mít půlku léta. Zajímavý.
ATB se dávají i jen na flek, ale na ten jeden konkrétní, co je uprostřed bledý.
Torrah tak jsem konečně na hotelu a kdyby nebylo tak pozdě a dole neseděl úplně mimozni noční recepční jdu si nechat vyměnit pokoj. Umyvadlo neodtéká, nejde mi zavřít okno do docela frekventované silnice, závěsy jsou jen do půlky pokoje. Na chodbě se nesvítí (nebo jsem to nenašla), posvítila jsem si telefonem. U postele je jediná zásuvka, buď si můžu nabít telefon nebo mít lampičku. Velké světlo se zhasíná tři metry od postele.
Čtyřhvězda v díře po granátu za 80 euro noc, jak z katalogu. ![]()
continuity ups, to nezní lákavě. Snad budeš mít i přes tohle dobrou noc. Čtyři hvězdy ![]()
continuity nedávno byla zmínka o postu nějaké sportovní manažerky ubytované ve 4* na Slovensku v rámci jakéhosi sportovního podniku...postel plná štěnic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my