Zarinya
asi su natvrdlá ale "náplň" říkám něčemu jako třeba krém, co prostě zůstane vcelku zvlášť natřené na tom těstu. neže se to celý vcucne a těsto zůstane holý:D
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu ja souhlasim.:-)
viktorka_od splavu Jenže tuk se, narozdíl od vody, nevypaří. Čili tam zůstane. ![]()
Dadoo vsákne se. nezůstane tam ta vrstva. té vrstvě říkám náplň, je to viditelný kus jídla, něco do čeho se můžu zakousnout.. třeba studené máslo s cukrem. když to upeču máslo se rozteče a pokud má do čeho tak se vsákne a těsto je pak mastné. rozhodně ale není "plněné"
jak se dokazeme cely den zabavit kringelem......![]()
![]()
viktorka_od splavu fakt nemozem za to ze tebe sa napln vcucne. Mne nie.
Jiná Realita bavime sa o kringli tak ako o hocicom inom, co vzbudzuje vasne. V mojom pripade je dnes vecer mojou vasnou mysliet na sladke. Som tu sama, nemam sa ako inak zabavit.
Janulik03 Tak pokud tě zabaví jen to myšlení, jsi dobrá.
Sweet Potato musi, cesto mi trva urobit takmer 24 hodin. Ale uz som si zarobila rozkvas na rano, v sobotu budu ranajky. ![]()
Janulik03 já vám to nevyčítám, jen bych nikdy neřekla, že nějaká buchta je taková věda ![]()
Jiná Realita no to je tak, ked ju milujes.........,, ![]()
Jiná Realita tak ono se to dá udělat i za mnohem kratší čas ![]()
Kokoska presne. Len u nas nemoze jeden clen kvasnice, tak ich doma ani nedrzim. Kym som mohla, pecenie kysnuteho bolo rychle. A ono to len potrebuje cas nie moju pritomnost, ale preferujem chladnickove kysnutie u sladkeho.
Janulik03 já vím, že jde jen o ten časový plán ![]()
tak už hráblo i reservedu ![]()
(doteď to byl obchod, kde měli celkem normální hadry a normálně oblečené modelky).

Jiná Realita tie hozentrogle musím mat ![]()
viktorka_od splavu Tak to už mě přestalo lákat úplně :-) Nejsem žádná velká pekařka, tak jdu raději na jistotu ![]()
Garfie viktorku neposlouchej a náplň posyp ještě nahrubo mletyma vlasskyma orechama. Jako kazdymu chutná něco jinyho, ale jak tu někdo popisuje, ze je to suchý a zároveň mastný, s tím se nějak zrovna u kringelu nemuzu ztotožnit...mne to mastný ani suchý proste nepřijde, skořicovy rolky, jen ve větším
Potrefenáhusa Pokušitelko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články