Luna My nesmíme ani naznačovat
.
Stěžovací vlákno
999 Takze Felix.![]()
dynda Tak je to jasný, jsem kočka. To by mi ale vůbec nevadilo.
Ke komu tady z parfumánie se můžu nastěhovat?
Přijeď, u nás si kočky dělaj, co chtěj, jídlo dvakrát denně, příkrmy venku neomezené, výběr pestrý. A dlouhodobě máme podstav, jedna kočka nám chybí.
dynda řekla bych, že CDK právě zaregistrovala tvůj požadavek a nyní již čeká na vyřízení ![]()
coralline no ale u nás se barfuje![]()
CDK to ví už dávno a zkouší to, dokonce už nám umístila 2 kusy na chalupu. Ale doma se zatím nikdo neuchytil.
dynda no ale z chalupy je musí někdo na zimu vzít do tepla!
viktorka_od splavu Tatarák můžu ![]()
Už jim tam budujeme bydliště. Máma kočka už tam jednu zimu byla i bez toho, to se ještě nevědělo, čí kočka to je
Oni zase jsou tam dost potřeba a není to opuštěné místo, kdyby byl problém, dozvíme se to.
dynda hlavně jídlo! ![]()
coralline ok. se s kocurama určitě nějak smáčknete, místa je tu dost![]()
To sice nedostávají denně, ale jednou až dvakrát týdně dostanou. Jako je mi jasný, že v mezičase vedle lovení obejdou i komposty apod., jenže to by dělaly stejně, to není otázka poptávky ale nabídky. Ono je to vidět i na koťátku, že je pěkně živený, líp než maminka.
dynda jasně no, člověk si nemůže nastěhovat všechny kočky, co potká..
Ounz Ale chtěl by![]()
Sweet Potato no mně to říkej
u nás už jich bydlelo (a bydlí)
Nemůže, tahle si nás vybrala na chalupě, tak dostane kastraci, zateplenou bednu a jídlo, potomek taktéž. Pořád na tom budou v rámci vesnice hooodně dobře. Ono jako u nás doma by na ně čekala godzillí zmenšenina, aneb rudá mlátička. Jak se říká, všude je něco.
dynda rudá mlátička ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje