Blbej dotaz k teorii jedné wifi - když manželivi koupím dárek online, jemu na tu věc začne skákat reklama na telefonu?
Stěžovací vlákno
dynda tipuju, že jo! mamka nedavno hledala klimatizaci a taťkovi na jinym PC na stejný wifi to skákalo v pravý liště jako reklama - přesně věděl, kde byla
edit: píšu o dvou NTB v jedný místnosti - ne o mobilech (tam zatim reklamu nemám)
druhý edit: tak, a teď jsem tu se zmínila o klimatizaci, a už mi skáče na PC reklama na Klarstein (jsem na uplně jiný wifi!)
dynda ja myslim ze jo. Kolegyne se takhle dozvedela, ze bude pozadana o ruku ![]()
ale my na jedne wifi nebyly, potom jsme se rozesly kazda domu
To fakt ten život usnadní, tohleto ![]()
My na jedný wifi máme doma telefony i notebooky :-(
Candance Slyšela jsem, že pokud je v mobilu povolené určení momentální polohy, stačí projít kolem obchodu a už můžou chodit reklamy.
Kokoska vypadam jako konspirator. Ja nemam zapnute ani GPS ale chapu, ze nejaka aplikace to poslat mohla
V zalandu je dnes70% sleva na boty, dala jsem do kosiku uggy a slevu mi to nechce nacist.
Tak Betty musis zvolit platbu hned, ne prevodem, a nevim jak u bot, u obleceni se to vztahovalo jen na nektere kousky na ktere ses dostala prokliknutim pres odkaz na slevu-nesmis vybirat jine.
(uz jsem koupila ctvery boty![]()
viktorka_od splavu no právě je to jen přes ten odkaz. Tak nic. S platbou vím, mám paypal
0zero7 problém s kanadským číslem je díky business analytikům, které nenapadne, že by účet mohl mít i nerezident. Tudíž se do aplikace naflákají kontroly na správnost telefonního čísla - českého.
Ti chudáci na pobočce s tím nic neudělají, ani kdyby se přetrhli. Můžou to jen reklamovat na IT, které pokrčí rameny a hodí to na business s tím, že takhle to chtěli, tak to mají., A že jestli to chtějí předělat, ať to zaplatí. Business se podrbe na hlavě, a rozhodne se, že těch pár nespokojenců mu za náklady na úpravu aplikace nestojí. Možná za rok, jestli se ukáže, že je takových klientů víc. ![]()
Tak Betty hm, asi to maji nejak zasekany, ted mi pisou:
Hey Early Bird, der Gutscheincode BOTICKY70 ist erst ab dem 13.8.2019 0:01:00 gültig.
Tak Betty viktorka_od splavu Mne to píše to isté, je tam nejaký zádrhel na ich strane... ale ja už fakt nič objednávať nepotrebujem, tak je možno dobre, že to nefunguje
(boty mám teda len jedny, čo som odklikla tesne po polnoci, ale včera som spravila dve objednávky oblečenia...)
Já mám dneska teda den... Kopou nám něco v ulici, před týdnem mi odtáhli auto, včera to vypadalo jako hotový, ale ráno začali dělat druhou stranu. Dneska mi auto neodtáhli, ale mám jámu za autem i před autem, takže nevyjedu... Na józe jsem si neuklidila osušku do skříňky a někdo mi ji vzal a teď jsem pojala nápad, že vývar nebude vývar, ale consome a totálně jsem to po.rala. Takže:
999
na zdraví!
Jiná Realita Díky :-)
Takže nenápadně nařídit adblock na všech zařízeních?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.