crazydaisy nemam sil resit novou banku.
ale dekuju az me tam nastvou vim kam jit.![]()
Stěžovací vlákno
Zarinya já mám v kb už jen podnikatelskej účet - nemám sílu to měnit, posílat všem nové č.ú., atd. U Airbank má účet syn a přišlo mi to tak jednoduchý a vstřícný, že ho tam už mám taky nějaký čas a jsem moc spokojená.
Jiná Realita Ta vyrazka je nejaka mistni nakaza. Tu mas odsud! Ja tu chytla nejakej zvlastni typ, vyskace mi na celych predloktich, pote co.zacnu koupat dite (v ciste vode, ani vanu nemam nicim umytou), takze nevim co to je za bordel.
K rodinne situaci ti preju, at se co mozna nejdrive vylepsi;-).
Karja je to masakr, už jsem splnila všechny tipy zde i v sz uvedené a svědí to dál, snažím se to neškrábat do krve, ale mám na tom oblečení, takže se to dráží samo ![]()
Jiná Realita Svlinout! No me to nastesti svedi jen malo a do rana mi toto zmizi.
Karja no jo, ale nahatá se psem nemůžu ![]()
Jiná Realita Náhodou... mně se ta představa docela líbí :-D.
Jiná Realita si daj kratke sacko ![]()
tina omyl, ja uz mam vyprano:D my tu skoro mesic nebudem tak to chci mit hotove at to nehonim tesne pred...
Jsem nasraná a taky trochu smutná. Včera jsem na své lodi objevila šlic přes celou špičku, orvanej lak až skrz, roztržené lepení. Kolegyně evidentně balila svou loď a do mé se trefila. Musela to být šlupka, toho si prostě musela všimnout. Tak jsem čekala, že třeba pošle sms, nebo nechá vzkaz v šatně... a nic. Takže to s ní teď budu muset vyřešit na závodech, vůbec nevím jak. Před pár lety jsem nechávala dělat novej lak a stálo mě to deset tisíc. Tahle oprava taky nebude zadarmo a hlavně - je sezóna, potřebuju trénovat a nemít loď někde v pytli. Sakra.
Tak to abych sem radši ani nepsala, co se mi udělalo na oku, nebo to zítra bude mít půlka parfumanie .
Kokoska Nabízím na oplátku opar na horním rtu ![]()
Samantha tak ten se mi naštěstí povedlo rozehnat minulý týden. Už poznám, že se to chystá, a kdyz to včas namažu, většinou se to zarazí. Tak se to asi vrazilo na voko ![]()
Kokoska Já v pondělí opar a ve středu vedle něho další
zelene.oko Ja obri pod rtem, takze se to siri, I kdyz to nesdilime!
ja dnes kupovala s kolegyni nejake opakovaci pracovni sesity pro deti, docela jsme je dlouho vybiraly a ted je mam jako reklamu v mobilu. Predtim tam nebyly, mela jsem tam uplne jine reklamy a ze si to po poslednich diskuzich vsimam. Nehledala jsem ani knizky ani nic podobne. Byl to nahly napad pri navsteve knihkupectvi.
Candance teorie “spratelenych mobilu”..?
Pavlena asi
Pavlena to bude spis teorie jedne wifi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.