otec je týdny v nemocnici. po měsíci odpadl, přeložili ho na jip. přímo v nemocnici odpadl ten samý den i brácha. leží o patro výš. čekám, kdy odpadne matka, která to psychicky nedává. to je zase týden.
Stěžovací vlákno
Jiná Realita Vy máte fakt naloženo :-(. Tak hodně sil a myslete trochu i na sebe, ať vás to nepoloží taky.
Zina už cítím, jak mě chytají záda, to je vždycky ze stresu, bolí mě břicho, a hlavně jsem nic neudělala, protože se nemůžu na nic soustředit :/
Jiná Realita drzim palce, at to zvladnes. Ty nemoce jsou strasne.
Jiná Realita to musí být fakt náročné... drž se
Jiná Realita No mazec.. Drž se (strašný klišé, sakra, ale co jinýho má člověk napsat?) A pak až to bude lepší si zasloužíš VORAZ!!!
no jako já už nevím, myslím, že můžu napsat pravdivou knihu "o mojí nenormální rodině a všech pohromách, která nás potkaly" a všichni by to považovali za neuvěřitelnou fikci
teď musím počkat na výsledky, hlavně teda u bráchy jsem z toho dost vyplesklá.
Kdyz se tady resi ty banky, nevite zda lze odejit od KB v nepritomnosti v zemi? Maminka ma pristup na muj ucet a ma k nemu i karty (ma u nich asi 4 ucty, me na muj chodi jen najem z nemovitosti) a dost nas stvou.
Byla jsem driv u CSOB a taky hruza docela, hlavne stehovani a saskovani a tim jak na ucet ze zahranici atd. Nebavi me to uz...
0zero7 Nevím jak teď, ale vloni to ještě online nešlo. Když to dělala moje mamka pro ségru, tak potřebovala plnou moc a ještě překlad do češtiny od překladatele, který k tomu měl oprávnění.
0zero7 ja tam jdu kvuli tomu dnes
. Musis v kazdem pripade nejdriv zrusit karty, pak lze zrusit ucet.
Jak by to mozna slo, otevrit ucet v nove bance a nechat si pres ni zrusit ten KB, ale ne kazda banka zas umi komplet on- line ucet. To je zas kvuli KYC regulaci.
Jiná Realita teda drzim ti palce a vsetkym doma. Nech sa to da do poriadku. Mas toho vela a bolo by toho vela aj na kona. Drz sa
Chtěla jsem nakoupit on-line na PetCenter. Všechno co se mi trošku líbí je vyprodáno, ostatně ona je vyprodána polovina sortimentu. To je teda eshop na nic. A obzvlášť mě mrzí pelíšek v námořnickém designu... No nic, už brouzdám jinde.
andulka01 Ale víš, že žádná opravdová kočka v žádném pro ni koupeném pelíšku nikdy nespává?
andulka01 prosím tě, nevyhazuj prachy za pelíšek, radsi si kup boty, bude radosti až na půdu! (pruhy můžeš na tu krabici ev. domalovat)
Nebo levnější varianta: si nachystej do koše prádlo na zehleni
Sweet Potato Jenže v námořnickým designu! ![]()

Chtěla jsem něco, co by bylo jenom její ve stávajícím bytě a mohla se s tím pak přestěhovat.
moora Ale to všechno samozřejmě bude, čisté prádlo, složená deka, zaprášený roh, krabice od bot... Ale jo, máte pravdu, budu řešit až to nastane, protože nejhorší smrt je z vykulení... ![]()
andulka01 ještě černý šaty, v kterejch potřebuješ za 10 minut odejit
Mam plnou pracku veci na mimino a presto jsem neodolala a zakoupila v Next dalsi tri overalky![]()
mno, ne že bych to tu chtěla plevelit, ale dnes ráno jsem na sobě objevila nějakou strašně svědící vyrážku, to bude určitě ze stresu. mám ji na celém krku, na obličeji, v dekoltu a ve vlasech
nemáte nějakou úlevnou radu? nikdy jsem nic takového neměla. natřela jsem si to ráno aloe vera gelem, na nějakou dobu to pomohlo, ale už to začínám zase cítit.
Jiná Realita Jako okamžitou úlevu obvykle přinese Fenistil gel, ale problém samozřejmě nevyřeší.
Drž se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.