Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14186 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 00:05

Me by hlavne zajimalo, jak by se tvaril muj muz, ktery absolutne nechape, jak se muzu bavit s nekym cizim ve virtualnim svete

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 04:29

999 zadny kerky, zadny nakrouceny licousy!:D

Potrefenáhusa podle me novej trend uz je tu! Knirky bez plnovousu a talovej ten strasnej uces na Lukase Hejlika. A "rapist glasses". Ale porad bych to klasifikovala jako ipstersky:) 

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 06:16

rasaNori do samosky jsem taky chodila :) Za Piskama to neznam, tam jsem nesmela, prave kvuli ty skale. Ani jsem nevedela, ze je to tam ohraniceny z obou stran. Od nas se dalo jit proti proudu az do Kamennyho Privozu. Dal jsem nechodila (nesmela jsem za Zampach, ale obcas jsem vydala dal :D) Na Zampachu jsem milovala ten viadukt  My tam jezdivali pak s brachou a segrou na podzimni a zimni vandry, delali jsme vylety po okoli. Ted tam jezdi bracha s rodinou, segra obcas taky. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 06:35

711990 jo, to mám furt v jedny kategorii 

Online rasaNori
8841 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 07:23

Friga jj na nem nas jednou chytl prujezd vlaku, byly tam nastesti ty vyklenky:) u skaly smerem na Pisky kdyz se plavalo naproti pod Mednik byval uprostred koryta velky placaty sutr, byla tam docela hloubka. OSK prave byla v tom ohraniceni, byvaly a jsou tam dodnes volejbalove a nohejbalove turnaje. Haha diky za vzpominky:D

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 07:58

dzizisketa A já potkala tebe ve Zlíňance před pár týdny

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 08:33

rasaNori nemas zac, taky jsem si s chuti vybavila par vzpominek :) Vlak na viaduktu jsem nastesti nikdy nechytla, v tom vyklenku smerem k rece zabradli na par mistech nedrzelo v moste a trochu se kyvalo. Jen jednou v tom tunelu za viaduktem jsem slysela vlak houkat na druhy strane, tak jsem zdrhala, nastesti jsem byla tesne u usti. A jednou pak na trati smerem k zastavce v Lukach projel kolem me, tam neni kolem trati moc mista, nebylo to prijemny :D A skakat do vody jsem chodila na Piska, byla tam skala a pod ni hloubka, celkove tam bylo par mist s dost hlubokou vodou. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 08:39

zelene.oko

FFakt? Jednou za rok se tam dostanu, a zrovna taková náhoda! To jsme tam byli se ségrou i miminama, myslím. 

Online rasaNori
8841 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 08:51

Friga jj za Lukama smerem k Davli jsme v noci chytli vlak primo na trati, mamka tenkrat tvrdila ze je to svetlo z nadrazi, no nebylo:D a pak jeste na Treštiboku jsme utikali tunelem pred vlakem, no teda nasi taky nemeli uplne rozum :D

Offline zelene.oko
651 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 09:29

dzizisketa Já se tam dostanu taky jednou za rok, takže fakt velká náhoda Byli jste čtyři a dvě mimina.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 09:30

Se mate, ze se vsechny v ty Praze potkavate. Se v tom nasem pralese citim parfumaniacky vykorenena!

EDIT: ale vlastne minuly tyden jsem aktivne vyhledala martek01 , kdyz jsem pracovne jela pres jeji mesto :)

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 09:31

rasaNori ty vole :D do toho tunelu pod Trestibokem jsme nikdy nesli, asi jsme meli rozum a ta vyhlidka nahore je nadherna. Nas jednou malem sejmul vlak pod Starou Dubou, sli jsme vecer a nechteli to obchazet horem, ze to dojdem po trati pod zriceninu a vybehnem kopec. Pak se z poza zatacky objevil vlak, zachranili jsme se skokem pres pangejt, vlak houkal jak divej :)

Online rasaNori
8841 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 09:36

Friga haha a rostlo tam strasne moc akatu, takze zivot jsme zachranili ale kuzi a obleceni moc ne:D Jezdivaly tam ty stare dieslaky, jezis ta nostalgie... My obcas dojeli do Davle a o kolejich sli zpet na Luka no. A ta vyhlidka je paradni:) uplne si pamatuju ty fotky ale vse je v albech na chate a tam se dostanu kdovi kdy... 

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 09:39

rasaNori presne, ta nostalgie :) my spis chodili na druhou stranu, do Tynce a tak. Po proudu jen do Pikovic. Mam uplne chut tam jet, jen jsem ted ponekud daleko :) 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 10:18

Karja Smrčná je kouzelná, ale nevšimla jsemn si, že by se tam dalo ubytovat? 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 10:21

Ounz Já to udělala - chrchly chrchly, já jsem Andulka01, vy budete asi Moora, že? A nelituju ani omylem :-) 

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 10:23

999 paktofonika Právě jsem na to myslela, že jsem Paktofonika asi fakt šokovala, tak se držím zpátky, teď. Ale vídám tě na trhu, pejsci jsou holt nepřehlédnutelní :-)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 10:34

Potrefenáhusa Kdyby jen v Praze, přes 3 lidi se znáš s kdekým po světě. My to doma občas se sambem počítáme.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 10:37

Mirka po světě to kdysi bylo myslím 7, teď to bude určitě míň

no ono je to vidět i na facebooku, kde člověk vidí, kdo se s kym zná a kolikrát by mě hrozně zajímalo, kde se zrovna tyhle lidi mohli potkat

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 27. srpna 2019 10:39

Potrefenáhusa Přes 7, to už bude skoro s každým, kromě nějakých zapadlých kmenů v Africe a Americe.