MP Marge rak teď už bude snad líp
Stěžovací vlákno
MP Marge Ale neee, zrovna tenhle výlet... To je mi moc líto.
MP Marge a nechtělo by to kapku odpočívat????....ehm...měla bych to stejně a šupajdila do roboty![]()
Maureen No jo, v drsnem svete kapitalismu... Nerada bych si vyplacala vsechen nastradany PTO ![]()
MP Marge Ale neee, zrovna tenhle výlet... To je mi moc líto.
Vid, zrovna ten Seattle, ja se tam TAK tesila ![]()
Loni jsem tam byla taky v rijnu a bylo tam fakt nadherne...
MP Marge rak teď už bude snad líp
Diky, no snad, doktor rikal, ze to proste chce cas; ja se jen bojim, abych ted s tou oslabenou imunitou nechytla kdeco!
MP Marge Jezis fuj ale! KOlik mas sick days? Aspon nejaky jsi mohla vyplacat doufam! Tak brzke uzdraveni, je to teda pekelna kombinace, angina, prudusky a blokace, fuj!
0zero7 Ja mam na mistni pomery docela dost, v soucasne praci neni plat zadna slava (min nez co jsem mela v Rockfordu), ale zamestnavatel se snazi to kompenzovat stedrymi benefity. Dohromady jsem marodila 7 pracovnich dni, coz je pro prumerneho Americana luxus ![]()
Ale prece jen potrebuju, aby mi neco zbylo.
Navic ma byt letos tuha zima...
MP Marge Tak aspon tak! 7 dni a jeste nejaky co ti zbyly je teda fakt luxus, zejmena v US
MP Marge to je drsny,tedy.Ja uz sem dva tydny doma jeste dva minimalne budu.Nemit tu moznost bylo by to zly.....brzy se uzdrav.![]()
MP Marge a máte tam u vás něco na podporu imunity? Mně i dceři kdysi pomohl Wobenzym, ze začátku v nějakých strašně vysokých dávkách, pak už jen obvyklé množství, ale delší dobu.
viktorka_od splavu Jo jo. Dokonce muj soucasny zamestnavatel by mi i vyplacel 60% meho platu, kdyby na to prislo, to je dalsi benefit. Ale zase TAK zle mi neni!
Ale zase, mam v tomhle ohledu vyhodu. Spousta mych znamych by kvuli necemu takovemu proste prisla o misto, tady se s tim moc nemazou, a uz vubec ne v Illinois - zadny zakon, ktery by zamestnavateli zakazoval te vyhodit, kdyz jsi marod, tady neexistuje (jedine snad, kdyz jsi vladni nebo statni zamestnanec). Je to taky jeden z duvodu, proc jsem na soucasne miste tak dlouho vydrzela, prestoze se rozhodne nejedna o praci s populaci mych snu... Ale tolik placeneho volna jsem nemela ani v Cechach ![]()
MP Marge a máte tam u vás něco na podporu imunity? Mně i dceři kdysi pomohl Wobenzym, ze začátku v nějakých strašně vysokých dávkách, pak už jen obvyklé množství, ale delší dobu.
Zrovna se ho chystam objednat na Amazonu ![]()
Beru vitaminy, piju caje, jim jeste vic ovoce a zeleniny nez obvykle. O vikendu se chystam do mistniho centra alternativni mediciny, tak se poptam, jestli by mi tam jeste neco nedoporucili (majitele jsou solidni, zadni fanatici, a uz mi v minulosti nekolikrat pomohli - i muj doktor vi, ze tam chodim, a nema namitky).
viktorka_od splavu tak ne kazdy si muze dovolit byt doma zadarmo.
Ja si sest nedel 100% platu naramne povazuju.
MP Marge tak držím palce, ať už je líp, a bacilům zmar!
MP Marge heej to už je skoro jako v čr
Zarinya tak to u nás mají akorát vojáci a možná policajti
MP Marge tak držím palce, ať už je líp, a bacilům zmar!
Dekuji, podam hlaseni! Wobenzym jsem jeste nezkousela, tak jsem sama zvedava na ten zazrak ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články