Bledule to je drsny,tedy.![]()
![]()
Stěžovací vlákno
Bledule A z pohotovosti ji nechali řídit domů?
Lama_z_Lana tyjtyjo , úplně to samý se stalo mojí mamince, sotva hodinu poté, co se koupala. ![]()
Čím jste tu vanu opravili? Ona tam má doteď rýhy, ale odmítla to reklamovat a nechat si zas rozbourat fakt krásnou koupelnu. Si tam nalepila samolepky, vnoučata maj radost ![]()
žluťásek my prasklou vanu slepovali laminátem na opravu lodí. Prodává se na to i něco speciálního, ale nikde to neměli
Bledule moje tehdy skoro stejně stará máma si na chatě 30 km od Prahy skoro uřízla prsty křovinořezem, taky to do něčeho zabalila a řídila až do Prahy, protože prej chtěla do Vinohradský na plastiku a ne na jakoukoliv chirurgii
Potrefenáhusa ona to nemá naštěstí prasklý, jen kosmetický škrábance, ne moc hluboký rýhy. Nevím, jestli to jde vůbec nějak hezky zamaskovat. Děti už si zvykly na ty žabičky ![]()
žluťásek ta vana šla taky něčim přesprejovat, ale nevim, jestli i ten laminát. měli jsme takhle opravovanou starou kovovou vanu, ale bylo to na prd, na barva se po čase začala loupat a zadírat se do zadku. Ale to už je přes 20 let.
Možná by to šlo něčim zatmelit
černá káva Víš, že nevím. ![]()
Zkouším si představit, kdyby takhle jela vlakem nebo autobusem s tou hlavou v ručníku. Asi tak jela i zpátky.
Když si popálila oči nějakou šťávou z květin tak nejela nikam, protože s těma rozedranýma očima fakt nemohla řídit. Ona by si sanitku nikdy nezavolala.
Potrefenáhusa Myslím, že kolem 70 začínají lidi kolektivně blbnout, ať už byli před tím jakkoli chytří a praktičtí. A začnou být mnohdy velice umanutí.
Bledule Jojo to je fakt. Ale zase na druhou stranu jsme na sebe t( jsem skoro ve trvdveku Tvé tety
) docela tvrdé.
Bledule ...tak schválně, jestli se geny přenesly Tvým směrem ![]()
Oni sanitku nejčastěji volají lidi, kteří bydlí nejblíž nemocnici (v mým rodným městě jsme tomu říkali "syndrom Jiráskovy ulice"). Člověk na vesnici má rozdělanou práci a kvůli nějakýmu seku z cirkulárky / šťávě v očích / klíštěti apod. přece neztratí odpoledne!
černá káva vcera nam psycholozka zrovna na skoleni rikala, ze je to hodne individualni. Nekdo v 70 blbne nekdo je schopen ucit se nove veci az do 90.
Bledule mojí matku hnalo to, že nechtěla, aby jí to zašili někde v horní dolní, kam by ji vezla ta sanitka, chtěla do Prahy na tu plastiku - znamenalo to teda definitivní konec práce (zubařka), za což já osobně jsem nakonec byla celkem vdečná, protože mi už chvílema přišlo, že leze skoro po čtyřech a ani ji to netěší
Aranel hlavně my aktuálně máme v dojezdový vzdálenosti nemocnici s pověstí, že tam vražděj pacienty, takže taky buď rozchodit nebo do Prahy ![]()
Aranel jo, staříci mají spoustu práce! Už jsem myslím psala, jak rodina mé snachy hledala babičku po celém domě, byla chvíli po operaci kyčle a měli strach, co se jí kde stalo. Babička seděla na zahradě na stromě a česala švestky.
continuity to je pravda. Ale snad, když někdo je na sebe tvrdší - teda všeho s mírou - tak je to normální, když byl celý život takový.
Kokoska Tak to se také může přihodit. Jeden nebo jak dopadne.![]()
Kokoska
ale já bych strašně moc chtěla bejt takováhle babička (geny na to mám tak napůl)
Potrefenáhusa Taky znám jednu takovou (bude to jiná než ta vaše), a pak ty historky, jak hlavně ne do nemocnice v sobotu... (prababička takhle umřela na slepý střevo, protože to sobotní služba vyhodnotila jako žlučníkovou koliku a poslali ji domů uvařit si čaj nebo co.
)
Bledule
Teta je teda dost ranařka!!!
My zase loni dělali nové velké prosklené dveře na terasu, manžel s kamarádem pak na terase svařovali zábradlí, takže pochopitelně polovina skla je ohozená, jsou v něm vypálené malé dírky a vypadá to, jako by se na ně čerstvě vy....lo hejno much. Dělat s tím nejde nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články