Mutziputzi No a my necharismatický ošklivky tohle nemusíme řešit ![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi
Přesně.
My dostali teď pokutu na čerstvě zrušeném veřejném grilovacím místě na Parukářce ... za grilování. Jako bylo to fakt zbytečný, nebyli jsme žádná vožralecká skupina, ale rodiče s dětma. Ještě nedávno se tam grilovat smělo. Tady by se to napomenutí bejvalo úplně hodilo, ale paní policistka byla děsně důležitá. Slušní jsme byli, ale nic no. No aspoň nás to za ty prachy nechali dogrilovat ![]()
MP Meri ze vy jste jim nenabidli? ![]()
MP Meri Tak to je fakt pech, tento přístup nechápu :-( Zkušenost mám ale spíš dobrou, zrovna nedávno jsem vlítla autem do zákazu vjezdu, ale policajt uznal, že je tam nově a vyvázla jsem taky jenom s napomenutím. A to jsem se nijak nedohadovala, byla to jasná moje chyba, jen říkám, sakra, vždyť tudy jezdím minimálně jednou týdně....a on, no ono to tady ještě před týdnem nebylo, tak ale příště už jinudy :-)
MP Meri a tam nebyla cedule, že už se nesmí?
Garfie Jako bylo to docela smutněvtipný, oni tam přijeli autem (asi na udání), vystoupili a přišli k nám ... no a celkem dlouho si jich nikdo nevšímal. Byli jsme celkem početná skupina, minimálně 15 dětí, převážně mimin. Každej měl dost práce se svojí ratolestí, navíc jsme absolutně neměli pocit, že bychom dělali něco špatnýho. Jsme mysleli, že přišli na nějakou rutinní obhlídku. Tak tam tak nejistě přešlapovali a přemejšleli, koho oslovit ... možná je ten náš počáteční nezájem urazil
Tak pak začali recitovat, že pokuta až 10 tis. ... no zbytečný prostě. Lamicka Myslím, že to pak někdo i zkoušel, když už bylo jasný, že pokuta bude, tak si někteří přítomní muži trochu i rejpli, no ![]()
Kokoska Prý je to někde na začátku parku na takové té ceduli s pravidly vstupu. Jako naše chyba, jasně, ale ono je tam pořád to ohniště, lavičky, všechno. Loni tam byly i veřejné grily, to nás mělo trknout, ale netrklo, no. My se ani nehádali, byli jsme jen upřímně překvapený. Zrovna tady si myslím, že by domluva, popř. symbolická pokuta byly postačující, ale dostali jsme dvojku, což mi přišlo zbytečný. Složili jsme se na to, o nic nešlo, ale prostě ta pachuť nespravedlnosti tam trochu byla. A to jsem zrovna ten typ, co si většinou ještě rád nasype popel na hlavu a bez keců zaplatí.
MP Meri Jsem s tebou, myslím, že to jsou přesně situace, kdy by si měli lidi získávat a ne štvát (jako organizace). I kdyby tam ta cedule o zákazu byla.
To je označení à la šmejdi. By spíš chtělo, aby dali pořádnou ceduli k tomu ohništi, když už ho nebyli schopní zrušit. Tohle tak nemám ráda...
Mne policajti moc nestavi, protoze jezdim tak defenzivne, ze jim nedavam duvod, ale parkrat uz se mi to taky stalo, a pokazde jsem byla tak vydesena, aby me jeste nakonec nezastrelili, ze jsem svuj sarm vubec nevyuzila a radsi bez reci prijala listek (platit na miste se tady nesmi). A to i presto, ze jednou to fakt nebylo fer. Ale policie v Chicagu holt ma svoji povest.![]()
MP Marge Hele a je to tam takové jako to ukazují ve filmech?
Jakože začneš policajsta prudit , on tě složí na kapotu , klepeta a jedeš na stanici?
Mne teda (respektive taxikari) odpustili pokutu, kdyz jsem vypadala totalne nejvic desne. Jela jsem asi ve 3 rano "zachranovat" kamarada na pohotovost pred zachytkou
. Taxikar nezastavil na stopce, tak nas zastavili. Asi jsem musela vypadat, ze za 5 min umru, protoze kdyz jsem jim pomalu v pyzamu vysvetlovala, ze jedu do nemocnice, tak nas teda pustili.
MP Marge No to jo, tam bych vystoupila a dala ruce na kapotu. Ja dnes platila u doktora, nejak jsem nemela penize, tak mu rikam ze me vybrali na pokute (to ted spis vypadalo, ze nechci platit tomu doktorovi nakonec). Tak se me pta, co a jak a pak se rozhonil, jakej to ma vyznam stat pravidelne na takovym useku a pak rika, ko.oti pos.any.....To jen tak pro ilustraci, jakyho mam doktora....Taky takhle mluvis s klienty?:-D:-D Plus se dal do vypraveni, jak se jako zenska mam, ze na me muz vydelava.....to je taky model tenhle chlap....
Karja hele, mne kdysi gynekolog na totaz, zda neni nejaka levnejsi alternativa k moji antikoncepci (studentka, no) rekl, ze si mam dat k posteli kasičku. Bylo mi asi 18 a dosla mi slova v tu chvili.
Lama_z_Lana Ja jsem si ted popremejslela co tim myslel, tehda bych byla uplne mimo![]()
Karja Lama_z_Lana tyyjo, co to máte za kousky?
Jako moje paní dealerka (ehm.gynekoložka) je taky teda dobrá: "jo vy jste s antikoncepcí spokojená, naprosto vám vyhovuje? ale já tu mám něco lepčího, to vám bude vyhovovat ještě mnohem lépe!!"
Lama_z_Lana tvl kasicku....co takovyho chlapa vedlo k jeho oboru, to je mi zahadou!
Lama_z_Lana no tak mě ta moje hodně kdysi bejvalá doporučila na podobnej dotaz (teda ne levnější, ale prostě jinou, že mi nesedí) pro partnera kapesník....
ale vona byla strašná, já se po letech dívala na recenze na známýlékař a co tam psaly ty pacientky za další hlášky, to bylo fakt strašně hustý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články