Bledule Teda ale moc držím palce.
Stěžovací vlákno
Lezu sem s pitomostí, teda uvážím-li výše zmíněné starosti. Ale už jsem tady.
Zítra mám na jedné sešlosti vyučovat základy společenského tance (v rámci karnevalu, velmi nevážně). Taneční partner je muzikant, má v gesci komplet hudbu - aparaturu, playlist, prostě všechno. Onemocněl (rýmička), nepřijde, ani ten playlist neposlal. Takže teď prohrabuju Spotify, sháním jednoduché skladby, domlouvám aparaturu a snažim se vymyslet co teda budu předvádět :-) Náhradu za tanečníka mám, ale bude to teda mazec! Takhle z vejkopu to bude fakt šílený :-)
Jo a to ještě nemám došitý šaty, dneska bude fakt dlouhá noc.
andulka01 Chces pomoct? Hudba neni problem...
Bledule Jsem krizový nejedlík, stačí málo a přestanu jíst skoro úplně. Zvlášť, když mám jíst sama (a sama si to chystat). Zkus si to ohlídat. Myslím na vás.![]()
Všem ještě jednou děkuji za podporu. ![]()
Taky se přidávám. Život holt není jenom procházka růžovým sadem... Držím palce moc!
Bledule Drž se! Vy aspoň máte naději, že to dobře dopadne. Moc vám to přeju!![]()
Bledule to me mrzi, hodne sil obema
Dadoo Děkuji a myslím na tebe. Nedovedu si představit jak to zvládáš. ![]()
Právě jsem vytáhla z pračky krásný zelený svetr z Mohita, měla jsem ho jednou na sobě. No, tak jedenáctiletá dcera má dárek k Mikuláši :-/
je mi smutno. prostě jen hluboce smutno, protože mi nevyšlo vůbec nic, na co jsem se hodně těšila a s čím jsem tak trochu asi počítala. a vůbec nevím proč, což je na tom nejhorší.
a ještě mám jednu stížnost, která souvisí s těmi přede mnou. poslední dobou jsou lidé v okolí všichni hrozně nemocní. není to vůbec dobrý. kolegové, kamarádi, příbuzní, mladí, staří...všichni. snad není týdne, kdy by se neobjevila nějaká nová špatná zpráva :/ se všemi soucítím.
Bledule myslim na vas a drzim palce ![]()
Dadoo casto premyslam ako to zvladate, musi to byt narocne. Zelam vela sil
Dadoo
Tobe patri vyse uvedene taky;-). (neslo mi to zminit do jednoho)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články