Garfie jaký drive-in? Kde?
Stěžovací vlákno
Krehutka Třeba moje zubní klinika ošetření mimo ordinační dobu má. Nevím jestli pro všechny nebo jen pro svoje pacienty. Zaplatíš 3500 a cenu výkonu.
Renusatko a ktera to je?
Krehutka V arealu nemocnice, jsou tam tri odberne stany, jeden je prujezdny, prave pro odbery z auta.
Garfie super, dobre vedet, dekuji
Ale nemají smlouvu s VZP, takže se ti to může trochu prodražit. Zase kdysi se mi ošetření na pohotovosti brněnské prodražilo asi o 8 tisíc a spoustu týdnů bolestí, takže kdyby byla nutnost, tak věřím, že to dám.
viktorka_od splavu no, mam takove lehce stredoveke zážitky z toho predminuleho vikendu. Vcetne presvedcovani "to vas nemuze bolet, vzdyt to mate umrtvene"
TTak jistě, řvu, protože mě to baví. Velmi dlouhých 45 minut to bylo.
To je mi líto, co sis musela zažít :( Zuby jsou rmchy, moje si vždycky vzpomenou v super dobu.....
Renusatko vypada to spis na sluzbu pro vlastni pacienty, ale v pripade nouze nejvyssi bych jim urcite zavolala. Kdyz te to fakt chytne, jakoze se opravdu kroutis v bolestech, tak ta cena není rozhodující. Moje klinika v Lisni je neco podobneho, ale tuhle sluzbu bohuzel nezajistuji.
A666 to je klasika. mne to chytlo v sobotu rano, prasky jakz takz zabraly a jeste jsem delala hrdinku, ze to do pondeli do 7 rano vydrzim. Hm, tak ne. A teda moc ke klidu neprispelo, kdyz v te pohotovostni ordinaci doktorka furt neco nemohla najit, sestricka odbihala pro material do vedlejsi mistnosti, vrtaky pry pomale a tupe...
Jako ze cely kraj (+ pry jezdi jeste z Vysociny) ma dispozici jednu ordinaci, o vikendu pouze od 8 do 20 a nevzmuze se ani na normalni vybaveni je fakt ostuda. Klidne a rada bych si priplatila i vic nez tech 90 korun.
Pinot Noir Artstom je jako pohotovost super, už jsme měli tu čest já i manžel a oba jsme byli moc spokojeni. Já jsem tam byla ve všední den a to je bez příplatku. Jdeš na čas, nečekáš, zubaři šikovní.
Krehutka Pinot Noir holky, dovolím si vám poradit, co zabírá mě... Už dva měsíce mám otevřený zub kvůli zánětu kanálků. Vyplachuju si pusu naredenym Herbadentem. Je to taková tinktura s hrebickem na potírání dásní. Můj lékárník mi poradil dát trochu do vody a vyplachovat. Fakt to zabírá. Líp než prášky.
Fakirka diky, snad to v budoucnu nebudu potrebovat. A soucitim, musi to být hrozné.
Fakirka herbadent je dobrý na všecko, já si ho dávám i na akné :)
...fakt? Tak to děkuji za tip!(...pro syna...)
Krehutka taky doufam
Ale zuby jsou nevyzpytatelné. Já jdu k zubaři ve středu, zase budeme čistit kanálky... A furt to není dobré. Ani po dvojich antibiotikach. Doufám, že do té doby nezavre ordinaci.
Fakirka herbadent je dobrý na všecko, já si ho dávám i na akné :)
Fakt? Taky poradím synovi. Neřeďeny?
Krehutka Já nevím. Zase tam dělají zákroky i pro neregistrované, protože tam posílají z Bohunic z nemocnice. Takže já jsem tam původně šla jen na řešení kanálků s tím, že tam nebudu zůstávat a nakonec jsem se rozmyslela. Stejně tam nijak registrovaná nejsem, protože zrovna tu VZP mám.
Prokristapána, zuby! To mam asi po hygieně, co? ![]()
Renusatko aha, tak to vypada nadejne. Ukladam do paměti a mobilu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.