Taky nic nemam. Asi jsem byla vyhodnocena jako nerizikova :-D
Stěžovací vlákno
continuity Nestihlas vymalovat vlastně!!! Sakra! :-)
Mně taky nic nepřišlo.
A mimochodem, přidám další jobovku k našemu nemocnému lékaři, ve Šternberku uzavírají celou internu, mají tam pacienta s koronavirem, nastoupil už nakažený.
Kokoska u nas doma sms od vlady obrzela 8leta dcera![]()
já jsem nedostala žádnou sms, žádný letáček ani vůbec nic! na nás na konci světa zase kašlou. asi dle logiky - máte slivovici, netřeba letáčků ![]()
Garfie kdybys věděla, jak mě to naštvalo. ja si porad říkám, že ti živnostníci někde nakupovat budou muset.
Mám 2 SIM různých operátorů (T-Mobile a Vodafone) a dorazila mně zpráva od obou.
Já sms na číslo od T-mobilu dostala už dopoledne. Na druhé od O2 nic. Děti taky nic. Asi jedna do rodiny stačí. ![]()
Zachovejte paniku, mne prisla před malou chvilkou...
Já sms od vlády obdržela právě teď.
Kammila tak my úplně stejně. Nejdřív manžel a já až později.
Kora To asi ne. U nás doma máme všechny tři operátory (čtyři čísla) a sms přišla nejprve odpoledne od O2 a druhá před chviličkou od T-Mobile (obojí tarify), na zbývající dvě dobíjecí čísla nic. Nejspíš to rozesílají postupně celý den.![]()
Jiná Realita co by asi tak mohlo byt na letacku, co uz 100x nebylo v mediich?
Jiná Realita nemám doma slivovicu, ani sms-ku. Letaku nelituj, škoda papíru.
Kokoska to nevím, ale cítím se přesto ochuzena! ![]()
Jiná Realita ja si myslim, ze zbytecna je i ta SMS.
wendulka jasne, já to myslela jako vtip ![]()
jsem se o smsce dočetla tady, nepřišlo mi nic ani na jednu simku, muž hlásí že jemu jo, tak to asi stačí:-)
já se byla projít na sluníčku a říkám si že to možná bude na nějakou dobu poslední příležitost, jak jsem koukala jak ta čísla naskakují
Já jsem dostala sms v 11:00 a syn před chvílí. Oba T-mobile. Dcera a muž nedostali. Stejný operátor.
Kokoska Súhlasím. Dôležitejšie sú informácie podávané cez SMS pri prejazde hraníc.
Kokoska tak to nepochybně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.