Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:50

Fakirka jo, normálně na vatovou tyčinku, připlácnu a nechám chvíli působit. mně to dost pomáhá.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2020 12:39

Ha! Ten tu moji dezinformaci o tom, ze kazdy, kdo na sobe pocituje priznaky chripky, by mel volat sveho lekare, zminili v rozhovoru s Prymulou i na ceskem rozhlasu... takze zo asi tak nejak je.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:02
Reakce na barbucha:

Prokristapána, zuby! To mam asi po hygieně, co?

​Ja som ju zrušila. Nejako mi to príde nenáležité momentálne , keď tu u nás nie sú rúšky ani pre zdravotníkov v plnom nasadení, aby mi s jednou niekto pucoval zuby.

Inak, ako si sa rozčuľovala nad tou humanitárnou pomocou od Vás, tak my sme to vzali zhurta....čím pádom u nás fakt nie sú.

https://e.dennikn.sk/1744750/koronavirus-zasahuje-aj-biznis-slovakov-v-cine-harvardak-sebo-tam-ale-preda-za-lietadlo-rusok-a-kombinez/

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:16

razorblade 

To přece neni dezinformace - normálně zodpovědný chování... navíc jak chceš zjistit jestli máš jen chřipku nebo koronavirus? Doktor ti jednak aspoň poradí, nebo ti pošle ty odběrový lítačky... My máme před vchodem rovnou upozornění, ať k nám prostě nikdo s kašlem a horečkou neleze (taky nerozlišeno z čeho to máš) - a jen volá.

slniecko 

Já uvidim, vona to hygienička spíš zruší sama. 

U těch roušek je jedno, jestli je někdo prodal Číňanům nebo jim je poslal zadarmo. Prostě vod toho si platíme vládu, aby zajistila dostatek potřebnýho zboží. Krizovej štáb přece nezačal fungovat teprve teď - musí bejt určenej už dávno, a co tam ty lidi doteď dělali? Jistě ne za minimální plat se tam kopali několik let do prdele!

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:23

barbucha nechci vyrypovat, ale kdyz se Babis cukal poslat, ze mame sami malo, bylo to taky blbe a votloukali mu to vo hlavu.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:23

barbucha jsem koukala na reportaz pred ostravskou fakultkou, "litacky" pry jsou hrozne pretizeny.. na primy dotaz kolik vyjezdu tak pry za tyden 30 a z toho 20 vcera

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:40
Reakce na Kokoska:

barbucha nechci vyrypovat, ale kdyz se Babis cukal poslat, ze mame sami malo, bylo to taky blbe a votloukali mu to vo hlavu.

​Ale já jsem s tím souhlasila (bez ohledu na Bureše) - dyk mi to mucina taky hned neopomněla vytknout!

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:47

V pondělí ráno jdu na fibroskopie, tak jsem tam raději včera volala, jestli není změna. Mluvila jsem s nějakým lékařem. Říkal, že mám klidně přijít, jen mi to nebude dělat paní mudra, ale on, ona že je v karantény, byla na horách. 

Tak jsem mu řekla, že pokud to umí aspoň tak, jako ona, že mi to nevadí. On se chechtal do telefonu, že to dělá teprve přes třicet let, tak že to snad zvládneme. Zadoufala jsem ještě, že tam do pondělí nezbyde jen uklízečka, v tom případě bych to chtěla odvolat.

Chechtal se jako blázen a že se na mě v po moc těší.. Tak snad to s humorem zvladneme

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. března 2020 14:48

kompletne vybrakovanej lidl....a jinde pry o nic lepsi.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 14. března 2020 15:48

barbucha krásne na tom je, že to lietadlo pôvodne už nemalo letieť a napokon letelo s tým, že humanitárna pomoc má výnimku. A potom sa prešvihlo, že šlo o komerčný let.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:09
Reakce na barbucha:

razorblade 

To přece neni dezinformace - normálně zodpovědný chování... navíc jak chceš zjistit jestli máš jen chřipku nebo koronavirus? Doktor ti jednak aspoň poradí, nebo ti pošle ty odběrový lítačky... My máme před vchodem rovnou upozornění, ať k nám prostě nikdo s kašlem a horečkou neleze (taky nerozlišeno z čeho to máš) - a jen volá.

slniecko 

Já uvidim, vona to hygienička spíš zruší sama. 

U těch roušek je jedno, jestli je někdo prodal Číňanům nebo jim je poslal zadarmo. Prostě vod toho si platíme vládu, aby zajistila dostatek potřebnýho zboží. Krizovej štáb přece nezačal fungovat teprve teď - musí bejt určenej už dávno, a co tam ty lidi doteď dělali? Jistě ne za minimální plat se tam kopali několik let do prdele!

​No, doktor Ti nic nepošle, to posílá hygiena anebo Ti musí vydat potvrzení, že tě mají odebrat v místnsoti kam dojedeš sám.... Dneska se objevilo video z brna, chlápek byl v zahraničí (sice v Turecku ale stejně), měl příznaky, zajel do Brna k té drive thru odběrové stanici a tam mu řekli, že si má zavolat na hygienu Bez potvrzení od nich (sms/meil) ho nenaberou......

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 14. března 2020 16:40

Dadoo Ano, už jsem to psala jinde :-( Na urgentu, to je průpal, jeho otec je taky doktor. Jeho slečna je dcera dobré kamarádky....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. března 2020 17:05

Garfie Neviem kde si písala o tom zákaze vychádzania, ale sprvu som si myslela, že nezmysel, ale po tom, koľko ľudí som dnes videla v uliciach sa asi začnem na to pomaly pripravovať. Ľudia totiž asi nepochopili, že majú primárne zostať doma. 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 14. března 2020 17:16

paktofonika Já o tom vtipkuju, ale myslím, že k tomu dojde, ten nárůst začíná být exponenciální a Prymula několikrát naznačil, že jdeme italskou cestou....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. března 2020 17:27
Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 14. března 2020 18:11

Me uz to nejak prestava bavit cist. Dostala jsem SMS od vlady, kreslo mi ale nenabizej. Pisou, ze sorryjako, tech hadru, bot a kabelek uz mam dost, tak zadny courani po obchodech!

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 14. března 2020 19:22

Kokoska já ji dostala už v 11 dopoledne, manžel teprve před hodinou a teď tady poslouchám nejapné vtípky, že oni vědí komu to posílat nejdřív!!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. března 2020 19:24

Kammila Asi jo, ja jedina z cely familie a navstevy nic!

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 14. března 2020 19:24

Já to nedostala doteď. Kdybych vás tady nečetla, tak to zjistím až u toho OBI, protože jsem si dnes dala zpravodajský půst.