Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:32

Kokoska žluťásek u těch batolat je to jasný, jak na všechno šmatlaj a pak si ty ruce strkaj do pusy...i když doufám, že na to maj za běžných okolností (a vlastně i teď) ten imunitní systém nastavenej 

ostatně já jsem se ve věku dvou let napila u babičky slepičinců, co kvasily ve sklenici na sluníčku a dobrý 

Offline baltik
4982 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:32

viktorka_od splavu zrovna jsem vcera zminovala, ze by mohli udelat nejake svozy odpadu, kdyz jsou zavrene sberne dvory a pritom lidi jsou doma a urcite to nekteri vyuziji k dlouho odkladanemu uklidu treba garaze

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:32

rasaNori my kácíme tuje z důvodu hnusnosti a ještě dvě jsme tam nechali, právě kvůli ptákům

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:33

Lamicka taky jsem pro likvidaci (hnízda), dokud je čas.

Kokoska Manžel přišel jednou na rande o hodně později s výmluvou, že vyháněl z balkónu holuby, kteří se mu tam usadili ve starém počítači (!!!) a našel tam jednoho uhynulého a musel to celé uklízet. Já si říkala, taková blbost, to není možný...dokud jsem u něj nezačala přespávát

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:34

A stezuju si na sebe, vyvarela jsem vecer rychlovarku vodou s kyselinou citronovou, aby zmizel vodni kamen. A zapomnela jsem to pak vylit. A rano si manzel udelal kafe... a tvari se, ze jsem ho chtela otravit Jeste ze jsem s tim nepodlila maso!

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:35

Řekli jsme rodičům, aby fakt nikam nechodili, jenom se psem. To dodržují. My se všichni střídáme v nákupech, ale nechodíme k nim, dáváme jim to za dveře, ale celé dny s nima telefonujeme a mluvíme po skype. Otec se zatím drží, i když mu skončily všechny oblíbené sporty v televizi, ale matka fakt vysírá. Já chápu, že ji to celé hrozně štve, ale je to na palici. Dělá hrdinku, je naštvaná, že jsme je tak omezili a zadává nám nesmyslné úkoly. Trvá pokaždé na nákupu v jiném obchodě (že tam něco mají), mého synovce, který jim taky pomáhá, i když sám jako astmatik riskuje, poslala do Penny pro hrnec (asi v akci). Já jim včera volám, že stojím před Lidlem, co mám koupit a otec špitne, že ale mamka udělala seznam do Billy...

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:39

rasaNori nojo, tak to je tezky. A ta folie se musi pripevnit k tomu plotu? Neslo by to jinak?

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:42

rasaNori Já bych asi obětovala ty meruňky no, my asi dopadnem podobně, i bez ptačího hnízda, nevím, jak bychom ty stromy ochránili.

Doporučuje se třeba večer postříkat stromy z rozprašovače vodou, případně někde v sadech rozdělávají ohně, aby ten teplý dým trochu pomohl, lidi myslím zkoušejí i různé prostocviky se svíčkami pod stromy - ale popravdě, netuším, jak moc efektivní to je, a hlavně u vzrostlých stromů dost obtížně realizovatelné.

Offline andulka01
12847 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:43

999 Nooo, tak to teda přeji hodně pevné nervy... jestli jsem pochopila, tak je maminka teda pěknej svéráz.

Máma je naštěstí zlatá, teď sedí doma a šije na starý šlapací Singrovce roušky. Na procházku brzy ráno, nakoupeno má na pár dní ještě (má minimální spotřebu), neremcá, nevyšiluje, kouká na svět z balkónu. Jen jí došlo čtivo, docela by se hodila nějaká pojízdná samoobslužná knihovna.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:44

999 

No ty sporty v televizi jasný, ale muž si o nich je zvyklý i číst a teď jsou akorát seznamy, kdo už TO chytil. Za chvíli bude mít normální absťák, se obávám. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:45

999 tlapkam, u nás štvou jenom muže, já mám asi víc trpělivosti a některé věci uz nekomemtuji. Ale v pátek byli v narvané hospodě podepsat petici, v sobotu ve vinotece pro víno, v utery na hřbitově a na nákup, vcera jsme tam byli my a vypustila jsem děti jenom s rouškami na zahradu, aby si s babičkou popovídali. Mají společenský život bohatší než ja, i v tomhle srabu

Denně s nima telefonujeme jestli něco nepotřebují, tak nic. Dnes bych tam mohla děti vykopat samotne na kolech, je to 5km víceméně lesem, ale bojím se, co by s babičkou spolu vymysleli, když není moc hezky.

Jo a včera mi jeste nahlásili, že pokud se s nima něco stane, že jsou domluvení se sousedkou, že si vezme psa, ať jsem klidná.

No tak to su fakt klidná.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:48
Reakce na continuity:

andulka01 taky to na mě dnes doléhá. V noci jsme tu měli pohotovostní cvičení, ale dobra zprava je, že muž odletěl ( sice nečekaně on) pro ten zdravotnický materiál do Číny, tak snad to klapne.

ráno jsem brzo vstávala, abych vzbudila dítko do školy, bolí mě hlava, jedno dítě je taky marne. Možná i ta změna počasí. Budu tady teď do neděle sama jenom s dětma, nemám si ani komu postěžovat, jenom vám. 

​takže to jeho sleduju na flightradaru?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:50

Lamicka je je mela v kvetinaci na terase loni. Nez jsem si toho vsimla byla tam uz i vajicka. Ja je fakt jako zviromil nedokazala vyhodit. Problem pak vyresila priroda sama. Postolky je jednou rano sezraly k snidani...nicmene je pry povinnosti holubum v hnizdeni zabranit.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:50

Jiná Realita nevím, který let sleduješ, ale momentálně trčí v hospodě v Novosibirsku a čekají na povolení k přeletu nad Čínou ( čekat tam měli podle plánu asi 13 hodin, ale z jiného důvodu).

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:53
Reakce na Magráta:

Jo, tak ja uz znam 4 nakazene, takze ja uz se statistikou prestavam chlacholit:-D. Tyhle znam osobne - teda tak, ze si rikame ahoj, u dalsich asi 3 kusu znam treba rodice. No nema smysl v tomto pripade pocitat procenta. A nakaza u meho okruhu, byla ze dvou zdroju. Myslim, ze ten jeden pacient 0 se dlouho nikde neukaze, z nej to vypada na peknej strom....

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:53

andulka01 Tvoje maminka je zlatá . U nás je jediné štěstí, že ze u nás funguje: počkej, já to řeknu 999, tak je aspoň doma a nikde netrajdá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:54

continuity tak to není onn, ten, co jsem viděla já, bude teď někde nad ázerbajdžánem :))

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:56

Kokoska je to dost natesno, uplne taky nevim jak to jinak vyresit. Muz je stavar a tu merunku jsme zdedili s domem, kazdy rok to ma dost nahnute a letos ma zase zacit mrznout.

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 19. března 2020 13:58

rasaNori ale je krasna!

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:00

Kokoska je a ma je fakt dobre, ale co ti pitomci zahnizdeni ty jsou taky krasni a uzitecni