Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:55

Potrefenáhusa ono je přímo Savo do kuchyně, bez chlóru, ale já to používám stejně minimálně. Taky vlastně jen na WC a koupelnu. To jen že jsem ho včera viděla. Spíš postrádám Persil prášek na praní, všude mají jen Ariel a ten já nemám ráda.

Offline salarias
10 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:56
Reakce na paktofonika:

Potrefenáhusa Ja som včera trochu hysterčila a chytila paniku v autobuse. Len ja som bola vždy ten typ, čo sa dezinfekciou polieval, a trvalo dlho než som sa z toho trochu dostala tak šup epidemia a ja mám paniku i len z toho, že mi zostáva asi 2ml gélu na ruky a Sanytol mam tak na 4 dni. V pondelok som plakala v metre. 

A pritom nemám nikoho v ohrozenej skupine, som zdravá,  mám prácu, nechýba mi nič, ale mám paniku. Spím so psami, pomáha mi to. 

​Prepáčte, že sa vtieram do diskusie, ale tento článok celkom dobre zhŕňa poznatky o koronavíruse a mohol by trochu pomôcť:-). Ospravedlňujem sa, neviem to upraviť: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/predni-experti-otevrene-o-koronaviru-jak-se-chovat-a-co-vime-94069?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:57

Potrefenáhusa 

Já jsem sanytolem vyčistila kliky u vchodu a kohoutky v koupelně.

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 19. března 2020 11:58

dynda s tema detma je to blby. Taky me ta predstava stresuje. Ale rikam si, ze lidi uz prezili hrozny veci, tak holt bych starsimu hodila pytel piskotu a miminu bych ve svetlych chvilkach podrzela lahev sunaru.... ale desi me to fest i tak.

Mela jsem kratce po porodu starsiho ditete nejakou blbou virozu, vysoke teploty trvaly dele nez tyden, do toho se mi stridala zimnice a horkost. Do toho rvouci mimino a krmeni á 3 hodiny ve dne v noci. Bylo to pekelne, a to byla jen nejaka obyč viroza bez jakychkoli dalsich priznaku. Takze na koronu si od ted zakazuju myslet;)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:02

Já musím říct, že nápor důchodců do práce je trochu lepší. Občas někdo dojde, úplně nepochopitelně, ale nejhorší je skupina 50 - 60 let ženy. Ty přijdou všechny. Já opravdu nechápu a když se zamyslím, tak mi musí být jasné, že v té ambulanci předemnou bylo už několik lidí a že to bezpečné fakt není. Já kdybych nemusela nelezu tam ani náhodou. A já potom ještě vidím i věci, které pacienti nevidí...třeba nedostatek desinfekce a rukavic. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:06

paktofonika Kam bys chodila do nemocnice prosimte, ty mas uz urcite takovou desinfekcni auru, ze se ti vsechny viry vyhejbaji obloukem

Budes si muset furt hafanky vencit sama

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:12

Lama_z_Lana

Hehe, rozveselila si ma. Myslim, ze ty budeš takisto v pohode :)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:13

dynda Sanytol jefajn, nesmrdí jako Savo, ale jestli opravdu dezinfikuje a jak moc, to netuším. Složení jsem nezkoumala.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:15

whiskas 

Tak aspoň to máme čistší než jindy.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:19

paktofonika no vsak!

Ale az mu skonci moje preventivni hysterakokarantenka, tak musim doplnit zasoby. Ackoliv moc chut ani nemam treba mi ten virus bude jeste prospesnej!

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:19

Pinot Noir s tym iba suhlasim a sestre prajem vella sil a hlavne nech je zdrava

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:21

Lama_z_Lana

A čo rande?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:21

salarias Ďakujem :)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:26

paktofonika No to proběhlo jen těsně před omezením pohybu v ČR

A teď dlouho žádny nebude, žejo. No takže platí obrázek nahoře

Offline salarias
10 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:33
Reakce na paktofonika:

salarias Ďakujem :)

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:36

salarias 

Díky též, se zájmem jsem přečetla. :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:43
Reakce na barbucha:

​Já nevim, to je furt řečí proč nemůžou... místo co by byli rádi, že dostali možnost jít si nakoupit úplně v klidu, aniž by se jim tam pletla (drzá a obtěžující) omladina pod nohama a někdo jim strkal vozejk do zad...

Ale tak jestli někoho ohrozí na životě to, že nebude mít noviny v sedum ráno... čerstvej rohlík k snídani která musí bejt úderem osmý na stole... tak vlastně co je proti tomu nějakej blbej covid, že jo.

​Barbucho jenže problém je, že dkyž ty staroušky z toho rytmu vyvedeš, tak pak fakt leckdy začínají chátrat...... Já vidím rozdíl u dvou dědů, oba mají podobné zdravotní problémy ale jeden se drží svého režimu (a ten režim ho udržel nad vodou i když babička loni v létě náhle zemřela), druhý ne. A ten první je i přes to, že je o 5 let starší, v úplně jiné kondici než ten druhý. A já fakt nechci, aby mi děda začal scházet jen proto, že si tady někdo myslí, že se důchodci musí přizpůsobit. Podle mého úplně stačí to nošení roušek (což on dodržuje).

jinak můj děda si nestěžoval, on prostě bude dál chodit tak, jak je zvyklý. Mě spíše přijdou přestřelený ty představy, že seniory zachráníme tak, že je zavřeme na měsíc doma (což natvrdo chystají provést v UK). A píšu tu o tom proto, že jako jiné realitě mi to poslední nařízení o otevíračce jen pro seniory přijde nesmyslný. Je taky otázka, nakolik je to účinné, když to může promíchat skupiny, které by se normálně nepotkaly (a neměly šanci si případný virus předat) Ono může být bezpečnější chodit nakupovat stále ve stejnou dobu se stejnými lidmi než najednou ty skupiny promíchat dle věku.....

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:47

Dadoo Upřímnou soustrast. Je mi to líto. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:47

Lama_z_Lana Držím palce. Jak to vydrží koronu, tak potom už všetko :)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. března 2020 12:54

paktofonika Nojo, "láska za času korony"