Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:01
Reakce na 999:

Řekli jsme rodičům, aby fakt nikam nechodili, jenom se psem. To dodržují. My se všichni střídáme v nákupech, ale nechodíme k nim, dáváme jim to za dveře

​u nás "musí" jít táta se mnou, ale počká před krámem

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:06

moora Aby ti nesl tašky? -)

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:08
Reakce na Kokoska:

A stezuju si na sebe, vyvarela jsem vecer rychlovarku vodou s kyselinou citronovou, aby zmizel vodni kamen. A zapomnela jsem to pak vylit. A rano si manzel udelal kafe... a tvari se, ze jsem ho chtela otravit Jeste ze jsem s tim nepodlila maso!

​tak to mi kdysi říkala kolegyně, ale bylo to naopak, konvici vyvářel její manžel a zapomněl vylít vodu... jako on je takovej rapl,tak bych se nedivila kdyby to udělal schválně 

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:09

Dadoo 

To je moc smutná zpráva, velká ztráta. Posílám podporu a povzbuzení.

Chce to čas. Zas bude líp, určitě. Objímám na dálku. 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:13

rasaNori treba by jim igelitova striska nevadila, kdyby se to sikovne pripevnilo nahore.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:13

Karjato máš pravdu... je zajímavý že v mé sociální bublině (celkem rozsáhlé) jsem jediná nachlazena, resp s nějakými těmi příznaky (tím se utěšuju, že to covid není, ale i tak jsem zalezla doma)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:14

999 jo, to je oficiální důvod. neoficiální bude, že prostě potřebuje na chvíli prchnout. no a taky je zvyklej chodit nakupovat on, takže potřebuju nalejvárnu, jak nakoupit správně a kde najdu rajčata a šunku...

ale půjde v dvoumetrovým odstupu! (máma je ohrožená osoba no.1, tam se fakt nesmí nic zavléct)

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:20

Magráta No, ja prave nastydla jsem a boli mne na pruduskach. Jenze ja jsem nastydla v predjari vzdycky, tak to moc neresim, tak trochu se ted s ohledem na situaci budu hlidat:-D. V preventivni karantene byl uz tatka, ten je OK a ted svagr, ale ja se s nikym nevidam, takze bych to musela asi chytit v obchode nebo by cela rodina musela byt skryty prenaseci, nikomu nic neni;-). Snad to tak zustane;-)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:21

andulka01 nemá maminka čtečku? Městská knihovna má nějaký novější tituly ke stažení jako e-knihy, je tam i Cesta slepých ptáků atd. od Součka, asi neodolám  

Třeba by si tam vybrala

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:21

moora Sprdni ho, ať s ohledem na maminku sedí doma. U nás je ohrožená osoba táta, málem už jednou zemřel na virový zápal plic, bylo to fakt šílené. A to byl o dest let mladší a před dvěma rakovinama...

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:24

Karja já to mám taky každý rok touhle dobou, bohužel se mě to nechce pustit, nevím jakou roli v tom hraje psychika a temné myšlenky:-(

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:25

Magráta Ne, to je proste predjari, to prejde se zmenou pocasi;-)

Offline andulka01
12848 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:26

Potrefenáhusa Nemá :-/ ona by ale asi to elektronický čtení nedala. No nic, zaměstnám ji :-)

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:26

Karja snad jo,ale koukala sem že má příští týden být zas zima, a to mě tedy štve 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:26

rasaNori Možná ta fotka klame, ale nevypadá až tak velká, tady by možná stálo za pokus ji postříkat tou vodou. Bližší popis zde:

https://www.telereceptar.cz/jak-ochranime-kvety-stromu-pred-s2395CZ

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:34

Karja hele, možná dojde i na toho veta!

ONLINEČesko má 572 nakažených, testovat by nově mohli veterinářiSEZNAM ZPRÁVYČTK

Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:35

rasaNori ja nejak nechapu (mozna mi neco uteklo), jaky je problem s tou merunkou, bojite se, aby to neumrzlo? 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:39

andulka01 a co maminka ráda čte? Hoď sem poptávku, třeba někdo ve vašem okolí půjčí. Já klidně, ale nevím, zda jsem okolí a trefím se do vkusu :)

Offline Garfie
28562 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:40

Pinot Noir Já jsem zase stránky dozadu, tady to teď všude hrozně přibývá!! Kvůli koroně mám víc práce a vůbec nestíhám!!  Ale ten Klokánek mě taky vytočil, úplně ti rozumím. Přitom ty děti tam mají na zádech takovou nálož, jako si ti zabedněnci často ani neumí představi! Kdybych neměla na krku vlastní děti, normálně bych jim tam jela osobně pomoct, je mi jich strašně líto!

Jinak teda zvláštní je, že já nemám žádné úzkostné stavy, obavy, deprese, vůbec nic. Až mě to překvapuje. Jsem doma teda, mám auto, takže do MHD třeba nemusím páchnout, obchody se snažím snížit na minimum. Ale znám jednoho nakaženého, můj soused už byl v karanténě, Litovel za rohem a stará maminka. Muž je taky potenciálně dobrý zdroj, má v práci 600 lidí. Tak snad mě optimismus neopustí. Jinak ale tyhle úzkosti znám, strašně jsem tím trpěla, když bylo to velké zemětřesení a tsunami v Tohoku v JP, stalo se to tři dny před tím, než jsem tam měla letět, krátce po smrti táty a přesně v oblasti, kde jsem před tím žila, setlo mě to tehdy hrozně a nechci si ten pocit zopakovat. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2020 14:40
Reakce na whiskas:

Aleanor Nechápu. To je snad jasné, že ani lidé v důchodu nemají stejný denní rytmus. Moji rodiče také nevstávají za kuropění (a nechodí 2 x denně pro dva rohlíky). Ale to je snad normální, ne? Jak tady padlo, že některé matky by zrovna ty vyhrazené hodiny uvítaly pro sebe, tak předpokládám, že ani všechny matky nemají stejný denní režim. 

No, co teď s tím, že?

​Neviem ktore matky tu chceli ten cas pre seba, myslim, ze ziadne. Jedine Karja spomenula, ze vtedy chodi nakupovat ale nijako si ten cas nevyhradzovala pre matky s detmi.